Белобрадият старец бе най-очакваният гост на тържествата в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 23, 2018 21:36

Белобрадият старец бе най-очакваният гост на тържествата в Любимец

С голямо вълнение и емоции децата от Детската ясла в Любимец посрещнаха Дядо Коледа. С танци, песни и хоро те казаха „Добре дошъл“ на най-дългоочаквания гост, а радостта в очите им пролича най-силно, когато в занималнята влезе той, придружаван от неговия помощник, джуджето Джуджи.
Белобрадият старец зарадва децата с много и различни дарове. Някои бяха нетърпеливи да получат своя подарък, а други решиха да си поплачат заради близостта му.
Специален гост на тържеството бе кметът Анастас Анастасов, който поздрави екипа на яслата и децата и им падари занимателни игри и подходящи пособия.
В седмицата преди Рождество Христово, на 18 декември, възпитаниците на градина „Рай“ 1 и 2 изнесоха богата Коледна програма. С много настроение и празничен дух, коледарски песни, ритуали и наричания за здраве и берекет, децата посрещнаха своите родители и гости.
Гости на тържествата бяха двамата заместник-кметове на общината. Инж. Тодор Милев присъства на празника в ДГ „Рай“ 1, а Илия Илиев в ДГ „Рай“ 2. Те благодариха на децата за прекрасните изпълнения и им пожелаха здраве, много щастливи детски игри и нека получат най-желаните от тях подаръци.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 23, 2018 21:36
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.