Банкоматите в Тополовград са недостатъчни и създават проблеми

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2018 20:04

Банкоматите в Тополовград са  недостатъчни и създават проблеми

Банкоматите в Тополовград продължават да създавет проблеми. Денят е 8 октомври около 10:00 часа. Пред офиса на „Банка ДСК“ има струпване на много хора. Едни чакат да си вземат пенсиите, на други просто са им потрябвали пари.
В банкомата, намиращ се във предверието на сградата, вече няма пари, на другия – новопоставения, пише, че не е зареден. Служителките вътре са принудени ръчно да обслужват клиентите, за които чакането става уморително и проточващо се във времето.
Тази картина е често явление в последно време пред тази банка, а друга в града няма, след закриването на офиса на Пощенска банка преди няколко години.
Докато изнервените хора чакаха, мъж на около 55 -56 години, който просто искаше да си смени кредитната карта, каза: „Ето защо, хора като нас, дето все пак можем и имаме възможност, предпочитаме да прескочим до Елхово, да изтеглим пари или да си свършим нещо друго в банките. Излиза ни по-спокойно и за по-малко време.”

В Тополовград имаше два банковата, но след договорът на банката със собственика на имота, където бе поставен единият изтече и не бе подновен. След това поствиха друг, в сградата, където преди бе ДЗИ.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2018 20:04
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Ирена Аргирова октомври 12, 20:16

    По – неграмотно написана статия не съм виждала!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.