Банкоматите в Тополовград са недостатъчни и създават проблеми

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2018 20:04

Банкоматите в Тополовград са  недостатъчни и създават проблеми

Банкоматите в Тополовград продължават да създавет проблеми. Денят е 8 октомври около 10:00 часа. Пред офиса на „Банка ДСК“ има струпване на много хора. Едни чакат да си вземат пенсиите, на други просто са им потрябвали пари.
В банкомата, намиращ се във предверието на сградата, вече няма пари, на другия – новопоставения, пише, че не е зареден. Служителките вътре са принудени ръчно да обслужват клиентите, за които чакането става уморително и проточващо се във времето.
Тази картина е често явление в последно време пред тази банка, а друга в града няма, след закриването на офиса на Пощенска банка преди няколко години.
Докато изнервените хора чакаха, мъж на около 55 -56 години, който просто искаше да си смени кредитната карта, каза: „Ето защо, хора като нас, дето все пак можем и имаме възможност, предпочитаме да прескочим до Елхово, да изтеглим пари или да си свършим нещо друго в банките. Излиза ни по-спокойно и за по-малко време.”

В Тополовград имаше два банковата, но след договорът на банката със собственика на имота, където бе поставен единият изтече и не бе подновен. След това поствиха друг, в сградата, където преди бе ДЗИ.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2018 20:04
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Ирена Аргирова октомври 12, 20:16

    По – неграмотно написана статия не съм виждала!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 470 103 преглеждания