Банка ДСК се опитва да реши проблема със струпването пред банкоматите им

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 21, 2019 07:52

Банка ДСК се опитва да реши проблема със струпването пред банкоматите им

Служители от Банка ДСК търсят решение на възникналите проблеми със струпването на много клиенти пред двата банкомата на банката в Тополовград. Такова последно се случи в дните около Коледа и Нова година и продължи на 7-мо, 8-мо и 15-то число всеки месец, когато се получават пенсиите, майчинствата и помощите от “Социално подпомагане”.
Златина Джингова, офис мениджър на клона на сакарския град, каза за „Сакарнюз“ следното: „Наясно сме със ситуацията и възникващите проблеми. От офиса се стремим банкоматите да бъдат винаги заредени с пари, за да могат клиентите да се обслужат. То се прави от колегите от Стара Загора и често се получава нежелателно, но неизбежно прекъсване.
Понякога имаме и непредвидени технически проблеми, прекъсване или спиране на интернет връзката, блокиране на автоматите с невзети навреме пари, проблеми с картата на някой клиент и други случаи. Такива ситуации, особено в дните със струпване на клиенти, допълнително утежняват и изнервят ситуацията, както за чакащите да изтеглят пари, така и за служителите в офиса.
В момента проучваме възможностите за монтиране и на трети банкомат, като анализираме икономическите условия за потребността от него и търсим подходящо място за монтирането му.
Работим за клиентите и съзнаваме, че периодично се получават неудобства при обслужването им, които важат и за нас, служителите в офиса. Търсим начин да се избегнат такива ситуации и призоваваме гражданите на града и общината, които ползват услугите ни, за повече търпение и взаимно уважение”.
Банка ДСК е единствена с представителство в Тополовград, след като няколко други откриваха офиси в града и след това бързо се отказаха.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 21, 2019 07:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.