Балната нощ – интересна и различна, благодарение на организация от самите абитуриенти

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 27, 2016 12:01

Балната нощ – интересна и различна, благодарение на организация от самите абитуриенти

Трима абитуриенти се погрижиха за по-нестандартна организация на балната вечер и всички останаха доволни от нея.
Нощта на Випуск 2016 на СОУ „Неофит Рилски“ в ресторант „Приказките“ тази година премина по-интересно. Стартът на вечерта беше даден с традиционното броене от 1 до 12 и хитовата песен за 24 май – „Един неразделен клас“. Всички класове бяха поздравени от директорите и класните си ръководители. Те им пожелаха на добър път в живота и „пак да се срещнат след 10 години“.
Освен веселата музикална част, трима абитуриенти се бяха погрижили да бъде още по-интересно. Рени Митева и Георги Николов от 12а клас и Габриела Варнова от 12в, представени от водещия като пиар агенция „Рени“ бяха организаторите. Те бяха подготвили презентация със забавни случки и прочувствени моменти през годините. Имаше раздаване на медали и грамоти в най-различни номинации. Награждаването премина с много забавление и големи емоции.
Йоана Кунева беше избрана за отличник на Випуска. Имаше награди за талант на училището, за най-суетен, най-закъсняващ и най-заспал за часовете ученик, за сваляч, фейсбук маняк, най-голям купонджия и още много други. Тъй като категориите бяха много, раздаването им беше разделено на две части.
Диджеят Мишо Микс от Любимец се грижеше за доброто настроение през цялото време. „Героите на вечерта“ не се измориха и танцуваха чак до сутринта.
Така с много песни, танци, игри, снимки и емоции завърши 24 май за Випуск 2016.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 27, 2016 12:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама