Българска демократична общност

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2015 07:08

Българска демократична общност

Акценти

 • Ние не сваляме звезди от небето и не обещаваме пълноводни реки от блага
 • Ще работим за хората честно, ясно и открито!

Свързани публикации

Традиция, приемственост, памет, познание и ценностен ред, дълг, свобода и свързаност, развитие чрез Социално пазарно стопанство. Тези споделени ценности и закрилата на човешкото достойнство са твърдата основа на Българска Демократична Общност. С отговорност пред историята и народа си, анализирайки реалната ситуация и протичащите в страната и нашата община процеси, отстоявайки традиционните добродетели на личния, семейния и обществения морал търсим доверието на хората, в името на достойнството и успеха на отделната личност. Водени от тези принципи ние, кандидатите на БДО в Харманли, разработихме цялостна програма за обновление и съживяване на общината. Основни приоритети в нея: Стимулиране и подпомагане на местното производство и бизнеса, разкриващ нови работни места, чрез нормативно обезпечаване на местно ниво; Открити и прозрачни процедури по продажба, дарения, отдаване под наем и концесия на общински обекти; Разумно и справедливо финансиране на всички общински дейности. Привличане на външни инвеститори – опростени процедури по придобиване на общински парцели, право на строеж и разрешителни за строителство върху общинска земя; Програма за инфраструктурните обекти, съчетана с нова, модерна концепция за борба с незаконното строителство; Оптимален /облекчен/ режим на размера на местните данъци и такси. Разработване на нова, по- справедлива методика за определяне размера на такса смет; Създаване на условия за превръщане на Общината в привлекателно място за младите хора – работа, богат културен и спортен живот; Издигане и утвърждаване ролята на Общинския съвет, като местен законодателен орган; Общинска администрация – слуга на гражданите; Безкомпромисно преследване и търсене на отговорност на незачитащите законовата база и корумпираните; Диалог между всички политически сили и с НПО за просперитета на Харманли. Равнопоставеност и толерантност между етническите групи на територията на общината. Ние не сваляме звезди от небето и не обещаваме пълноводни реки от блага. Ще работим за хората –честно, ясно и открито! Имаме идеи и принципи, които отстояваме! Мислим, решаваме, действаме и носим отговорност! Нашите кандидати за общински съветници са не само специалисти в своята област, но са и подготвени за проблемите на местното самоуправление.

Уважаеми Съграждани и жители на Община Харманли, Ние сме наясно с Вашите проблеми, с Вашите болки и тревоги! Те са наши болки, опасения и тревоги и тяхното премахване е наша обща цел! Заявяваме нашата загриженост и пристрастност, към проблемите на обикновения жител на общината! БДО се нуждае от Вашето разбиране и подкрепа. Нуждаем се от Вашия глас, за да осъществим намеренията си, да направим живота си по-добър и по-сигурен, а градът и селата ни по-чисти, по-хубави и по-Европейски!

ГЛАСУВАЙТЕ № 6 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА! инж. Георги Василев – водач на листата общински съветници

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2015 07:08
Напиши коментар

5 Коментара

 1. viktor99 октомври 12, 10:24

  Василев- голям смях.

  Отговори на този коментар
 2. Ivan октомври 12, 09:12

  към статията на Михаил Генов – да същия инж. Василев ако този влезе в общинския съвет тежко ни.

  Отговори на този коментар
 3. sita октомври 11, 09:07

  Смях, хахаххахах:)))))))))))))

  Отговори на този коментар
 4. селския падар октомври 11, 08:53

  Дайте хляб на постоянните лапачи и новите кандидати !Достойнството не ви е приоритет!

  Отговори на този коментар
  • Михаил Генов октомври 11, 12:37

   Този на първо място не го ли хванаха че с жена си описаха всички дворове в с. Рогозиново с цел да получат субсидии като замеделски производители без да са посели и едно коренче

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама