Балерини забавляваха публика на открита сцена

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2018 15:39

Балерини забавляваха публика на открита сцена

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #25/105 22-28 юни 2018

Свързани публикации

Над 50 танцьорки забавляваха харманлийци в концерт на открито. Малки и големи балерини от Студио за модерен балет (СМБ) „Ритъм“, към читалище „Дружба“ по-дариха концерт на почитателите си. Той се състоя в Градската градина в сряда, 20 юни, където танцьорите представиха част от репертоара си. Водещ на събитието бе ръководителят им Галина Станкова. Представяйки всеки танц, тя обясни на публиката какви отличия е заслужил в конкурсите и фестивалите, в които възпитаниците й са участвали.
„Мажоретки“ и „Патета“ откриха събитието, а спектакълът продължи в света на „Бонболандия“. Публиката видя „Салса“, „Кънтри“, „Лимбо“, “Ча-ча“ и „Цигански танц“. В културната проява публиката се потопи и „В света на влечугите“. Балерините „отправиха“ „Покана за флирт“ и показаха как се празнува „Рожден ден“. Впечатление направи и танцът „Болката в мен“ и „Отмъщението на куклите“, „Танц с чадърче“, „Игра“, „Магията на танца“.
В последните минути от проявата имаше и игри с деца от публиката, за което участниците получиха и символични награди.
Отличия за успешна година получиха всички танцьори на „Ритъм“. Наградени бяха и Кристина Димитрова и Ивелина Белянова, които за последна година са били част от клуба. Дона Овчарова и София Нейчева, които са бивши танцьори, също бяха отличени за дългогодишния труд, който са полагали в залата.
В края на събитието Галина Станкова също получи подаръци от своите възпитаници, които й благодариха за знанията и мотива да бъдат в залата.

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2018 15:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама