Бъдещите първокласници се сбогуваха с детската градина

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 2, 2017 12:08

Бъдещите първокласници се сбогуваха с детската градина

„Довиждане, детска градина! Довиждане, приятели мили, добри! Друг път пред нас вече има, към училище всеки върви!“ С тези думи завърши последното тържество на група „Слънчо“ от детска градина „Ален мак“ – Харманли. Той се проведе на 29 май в залата на Културния център пред погледите на родители, роднини и много други гости.
Бъдещите първокласници се представиха с богата разнообразна програма. На сцената имаше танци и ритми от няколко различни култури – испански, индийски, руски, каубойски и традиционните български народни. Хореографията на модерния балет бе на Галина Станкова, а на народните танци – Виолета Желева.
Песните, с които бе озвучен празникът, са дело на Петя Карабакалова.
След веселата част всеки възпитаник на детската градина получи удостоверение за завършено предучилищно образование лично от директора Мелихан Чолева. Благодарност за положените грижи, труд и търпение произнесоха родителите на децата към колектива на група „Слънчо“. Възпитателите Рени Палазова, Виолета Желева и помощник-възпитателят Тянка Стратева бяха част от живота и ежедневието на малките „слънца“ в продължение на 4 години.
Тържества по повод завършване на детската градина се проведоха от децата от всички групи на трите детски градини от Харманли. От средата на месец май, в различни дни от седмицата, залата на Културния център бе изпълнена с радостни бъдещи първолаци, развълнувани родители, приятели и близки. Много подготовка и старание положиха за последния си празник децата. Много благодарност и мили думи получиха техните учители, а очите на родителите бяха пълни със сълзи от радост и вълнение.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 2, 2017 12:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.