Аз съм Жанета Дановска

Жанета Дановска
От Жанета Дановска октомври 21, 2017 17:13

Аз съм Жанета Дановска

Акценти

  • Превеждам статии на християнска тематика, засягащи основно отношенията между мъжа и жената, дома, брака, семейството, възпитанието на децата.

Свързани публикации

Нека Ви се представя. Аз съм Жанета Дановска – съпруга на свещеник Георги Дановски. Новият свещеник на старата църква „Св. Атанасий” както обича да се представя той. Учила съм в Москва и вече много години се занимавам с преводи от руски език. Превеждам статии на християнска тематика, засягащи основно отношенията между мъжа и жената, дома, брака, семейството, възпитанието на децата. Понеже преводите не са моята основна дейност, имам щастието, предимството или както там се нарича да работя върху материали, които са ме грабнали още от първи прочит.

Публикуват мои преводи на сайтовете pravoslavie.bg, marta-i- maria.com и списание „Свет”. Много ми се иска и това ново начинание – личен блог в sakarnews.info да бъде интересно както за мен, така и за Вас – моите бъдещи читатели. Бих се радвала, ако статиите, които ще публикувам предизвикат дискусия, както в мрежата, така и на живо – в храм „Св. Атанасий” в град Харманли. Вярно е, че всичко вече е написано, ние с Вас няма да измислим нищо ново, но си струва да опитаме. Дълго се колебах с какво да започна и накрая се спрях на моята първа публикация в списание „Свет” – „Да се омъжиш за страдалец”. Авторът Лилия Малахова е майка на три деца. Пише разкази, лауреат е на различни конкурси за художествена проза както в Русия, така и извън нея. Темата е сериозна, дори леко неприятна, но като че ли е дошло времето да започнем да разсъждаваме за корените на домашната агресия и защо толкова много бракове се разпадат по тази причина.

Жанета Дановска
От Жанета Дановска октомври 21, 2017 17:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 136 479 преглеждания