“Авангард“ вече посреща клиентите си и с обедно меню

Милена Митева
От Милена Митева ноември 17, 2015 09:18

“Авангард“ вече посреща клиентите си и с обедно меню

Бистро „Авангард“ в Харманли вече предлага и обедно меню на своите клиенти. От понеделник до петък посетителите могат да опитат от топло приготвените супи, ястия и десерти на майстор-готвача Милен Вълчанов.

Управителят на заведението Милен Антонов кани всеки, който иска да се чувства удобно в авангардната обстановка и да опита вкусно приготвените ястия, да заповяда. Той е убеден, че всеки клиент би останал доволен от обслужването на приветливия персонал, достъпната цена и качеството на продуктите.
За големи поръчки до домове, офиси Бистро ”Авангард” предлага и разнос.
За клиентите си ще има и „Happy hour” след 16:00 часа в делничните дни.
Персоналът на бистро „Авангард“ работи с усмивка в уютната атмосфера и посреща своите гости както през деня, така и през нощта. Заведението разполага с 90 места. Има зала за специални тържества, обзаведена с копия на древногръцка керамика.
Бистро „Авангард“ разполага и с три стаи за почивка, две от които – тип „студио“. В „Студио лукс“ посетителите ще се чувстват комфортно, защото стаите разполагат с плазмени телевизори, интернет, собствени санитарни възли. Клиентите, които желаят да разпуснат могат да релаксират с масаж, който се предлага.
Почитателите на тенис пък могат да покажат способностите си на тенис масата.

 

 

Милена Митева
От Милена Митева ноември 17, 2015 09:18
Напиши коментар

3 коментара

  1. къде ноември 17, 09:32

    и къде се намира?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.