Атрактивна футболна среща за празника на Болярово

Лора Величкова
От Лора Величкова октомври 17, 2015 09:20

Атрактивна футболна среща за празника на Болярово

Акценти

  • Първото полувреме завърши с три гола в тяхна полза и резултат на полувремето 0:3
  • Крайният резултат бе загуба на боляровци с 3:6.

Свързани публикации

С атрактивна футболна среща на 14 октомври започнаха мероприятията по повод празника на град Болярово – 26 октомври (Димитровден), които са организирани под патронажа на временно изпълняващата длъжността кмет на общината Нина Терзиева.

Приятелската среща по празничния повод бе на градския стадион в Болярово между между ФК „Ботев“ – Болярово и ФК „Ураган“ – с. Бояджик. Гостите са единствените представители на Ямболска област във “В” Югоизточна група.

На стадиона, освен многобройните фенове от града, бяха дългогодишният кмет на община Болярово и президент на местния отбор Христо Христов, кметът на Лалапаша, Република Турция, заедно с гости от Одрин, председателят на досегашния Общински съвет и настоящ кандидат за общински съветник Атанас Дженков и др.

На гостите от „В” група не им липсваше самочувствие и въпреки старанията на нашите момчета, след допусната грешка на наш играч и автогол, резултатът още в първите минути бе 0:1. Последваха две попадения на „Ураган” и първото полувреме завърши с три гола в тяхна полза и резултат на полувремето 0:3.

Интересна и атрактивна бе играта. Основният принос за това бе ролята на бившият водещ голмайстор на „Ботев“- Георги Христов (родом от Болярово), който сега се изправи срещу своя бивш отбор като играч на „Ураган“. През първото полувреме той игра за настоящия си отбор, а през второто – за бившия – местния „Ботев”. Тази промяна обърна изцяло резултата и боляровци за кратко време го изравниха на 3:3. С един гол от дузпа на Галин Костов и две попадения на Георги Христов.

Въпреки атрактивната игра, но неравностойна игра, футболистите от „В” група успяха да отбележат още две попадения, а боляровските момчета отново допуснаха автогол от рикошет – този път на Христо Георгиев. Така крайният резултат бе загуба на боляровци с 3:6, но емоцията от атрактивната среща остава в спомените на феновете. Както и очакванията за следващи спортни атракции.

Следващата е отново на градския стадион – на 19 октомври 2015 година от 14.30 часадетски футболен турнир с участието на отбори от цялата област. Второто мероприятие е инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с председател Нина Терзиева.

За презентацията е нужен JavaScript.

Лора Величкова
От Лора Величкова октомври 17, 2015 09:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар