Атрактивна футболна среща за празника на Болярово

Лора Величкова
От Лора Величкова октомври 17, 2015 09:20

Атрактивна футболна среща за празника на Болярово

Акценти

  • Първото полувреме завърши с три гола в тяхна полза и резултат на полувремето 0:3
  • Крайният резултат бе загуба на боляровци с 3:6.

Свързани публикации

С атрактивна футболна среща на 14 октомври започнаха мероприятията по повод празника на град Болярово – 26 октомври (Димитровден), които са организирани под патронажа на временно изпълняващата длъжността кмет на общината Нина Терзиева.

Приятелската среща по празничния повод бе на градския стадион в Болярово между между ФК „Ботев“ – Болярово и ФК „Ураган“ – с. Бояджик. Гостите са единствените представители на Ямболска област във “В” Югоизточна група.

На стадиона, освен многобройните фенове от града, бяха дългогодишният кмет на община Болярово и президент на местния отбор Христо Христов, кметът на Лалапаша, Република Турция, заедно с гости от Одрин, председателят на досегашния Общински съвет и настоящ кандидат за общински съветник Атанас Дженков и др.

На гостите от „В” група не им липсваше самочувствие и въпреки старанията на нашите момчета, след допусната грешка на наш играч и автогол, резултатът още в първите минути бе 0:1. Последваха две попадения на „Ураган” и първото полувреме завърши с три гола в тяхна полза и резултат на полувремето 0:3.

Интересна и атрактивна бе играта. Основният принос за това бе ролята на бившият водещ голмайстор на „Ботев“- Георги Христов (родом от Болярово), който сега се изправи срещу своя бивш отбор като играч на „Ураган“. През първото полувреме той игра за настоящия си отбор, а през второто – за бившия – местния „Ботев”. Тази промяна обърна изцяло резултата и боляровци за кратко време го изравниха на 3:3. С един гол от дузпа на Галин Костов и две попадения на Георги Христов.

Въпреки атрактивната игра, но неравностойна игра, футболистите от „В” група успяха да отбележат още две попадения, а боляровските момчета отново допуснаха автогол от рикошет – този път на Христо Георгиев. Така крайният резултат бе загуба на боляровци с 3:6, но емоцията от атрактивната среща остава в спомените на феновете. Както и очакванията за следващи спортни атракции.

Следващата е отново на градския стадион – на 19 октомври 2015 година от 14.30 часадетски футболен турнир с участието на отбори от цялата област. Второто мероприятие е инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с председател Нина Терзиева.

За презентацията е нужен JavaScript.

Лора Величкова
От Лора Величкова октомври 17, 2015 09:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.