Астрологична прогноза за 2017 година за 12 зодиакални знака

Радка Димитрова
От Радка Димитрова февруари 4, 2017 14:10

Астрологична прогноза за 2017  година за 12 зодиакални знака

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 5/36, 3-9 февруари 2017

Свързани публикации

Зодия Овен през тази година ще си поемат глътка въздух,загърбвайки несполуките от предишните. Предстои им година на преговори и сътрудничество, на добри позиции в кариерата, както и начало на нови дейности. Във финансов план също е успешна. Ще им се наложи да вземат важни решения в партньорските отношения, които ще са перспективни само ако се осъзнае важното и същественото в тях. Това може да е нов партньор в личен план, да е развитие на съществуваща връзка, сключване на брак, създаване на дом, поява на деца, както и добруване за семейните. В бизнес начинанията също ще имат добри резултати. Някои представители на зодията трябва да проявят отговорност или да се справят с трудности и предизвикателства. Добре е промените да се планират след месец март.
За ориентираните към стабилността и сигурността Телци годината ще е успешна с едно условие- да са по-гъвкави. Тяхната инатливост няма да им е добър съветник и не винаги нещата ще се случват по тяхному, но само така ще бъдат доведени до успешен край. Добрите шансове са в професионален план- промяна в професията, намиране на работа за безработните, служебно повишение, увеличение на заплащането. Удачна година за укрепване на здравето, за промяна в ежедневните навици и на условията на работа.Телците са добри финансите. Въпреки това обаче през годината те трябва да внимават в тази сфера и да проявяват своята дълновидност. Добро време за хората на изкуството под този знак и за всички с творчески професии. По-голямо внимание през периода 4.03-15.04, когато Венера е ретроградна-да не се предприема нищо ново- и в личен, и в професионален план. От средата на февруари до края на юни -промени в професията.
За подвижните и динамични Близнаци годината ще е запомняща се, защото е свързана с промени. Те са положителни и са както в професионален, така и личен план. Това ще са нови възможности за работа , повишаване на авторитета, както и влюбване и радости около децата. Внимание изискват обаче периодите на ретрограден Меркурий през месеците април, август и декември. Като по-силна е втората половина на годината- особено в личен план. Добро време е и за обучение, към което те така или иначе са предразположени и винаги отворени. Но при семейните има индикации за развод, за изясняване на семейните отношения и граници, за трудности в семейството или с брачния партньор. Други може да решат да се оженят и създадат семейство или да преосмислят партньорските си отношения. Не се предоверявайте и залагайте на сигурното.
2017 година изисква от Раците да правят не две напред, една назад, а стъпки само напред. Колкото са по-инициативни, дейни и разчитат на себе си, толкова годината ще е по-ползотворна за тях. Ще имат успехи в професии, особено в тези, които са под знака Рак- свързани с хранене, кулинария, хотелиерство,хранителни стоки, заведения за бързо хранене и др. Предупреждението е , че могат да се срещнат с нечестни конкуренти или хора. За ориентираните така или иначе към дома Раци удачни ще са дейности свързани с него, дори промяната на такъв или местоживеенето. По тяхна преценка може да решат да си сменят работата.
За слънчевите и самоуверени Лъвове, годината е в пълен синхрон с техния блясък. Разширението и стабилизацията е в областта на обучението, от рода на квалификации, а не на по-дълги и сериозни степени на образование. Могат да предприемат нови начинания свързани с комуникации, близки пътувания. Ще имат известна финансова стабилизация. Добре е ако имат възможност да приключат стари дългове и вземания. Често на Лъвовете се завижда, така че да внимават с „добронамерените“, ще се справят с тях. Годината е добра за преподписване на договори, лятото за любов, а есента за брак и подобрения на условията на живот. Преди това обаче на 11.02 и на 21.08 да бъдат по-бдителни, когато са затъмненията в техния знак.
За Девата тази година ще е непривична, тъй като ще я изведе от коловоза на скромността и ще й даде много шансове да бъде забелязана. Като издигане в професията до нови ръководни длъжности, а в сферата на бизнеса- успешна реализация на начинания. Ще е подкрепяна от влиятелни хора с позиции, от приятели. Идеите, които преди това е имала ще се материализират. Ще се радва и на нови придобивки и финансова стабилизация. По-голямо внимание през месеците април, август и декември, когато Меркурий, планетата управител на знака, е ретрограден- обмисляйте, анализирайте преди да действате, а важните неща ги изтеглете или отложете извън дните на точното ретроградно движение. Инициативите и участията в обществени каузи и мероприятия също ще бъдат успешни.
Везните са радват през 2017/до 10.10/ на подкрепящото влияние на Юпитер, което е веднъж на 12 години. За тях това е щастлива година на успешно развитие на плановете им, на изяви, на внимание от другите хора, на растеж и благополучие- в различен смисъл за различните представители на знака. Да внимават обаче да не се надценяват, при подписването на договори и при вземането на кредити/евентуално/. Както и в периода на ретроградна Венера, която е управител на знака/4.03-15.04/- може да се срещнат с хора от миналото или с нерешени задачи. Да вземат решенията от гледна точка на настоящето. Тук и сега е мотото. Да се стремят да приключат налични минали задължения. Да бъдат отворени за предложения в периода април-юни. А периода от юли до октомври е тяхното време.
За Скорпионите годината е по-скоро интровертна- на подготовка за промяна, за духовно развитие до 10 октомври. Това така или иначе е интересно за тях и е в синхрон с енергията им. И е добре да насочат усилията си най-вече в тази посока, за да са готови за силен старт след това- след 10 октомври. Те носят много страст, дълбочина, проницателност и мъдрост в себе си, на които сега е добре да дадат изява и развитие, но за тяхното собствено прераждане и обновление. Годината ще е на приливи и отливи, на добри периоди и на застой. Да залагат на сигурността във финансовите начинания. При някои представители на знака е възможно неочаквано признание в любов или много силна любов.Успешна година за хората на изкуството- артисти, художници, музиканти.
Стрелците сбъдват мечтите и съкровените си желания, имат добри приятелски взаимоотношения. Могат да се присъединят към групи или някакви неформални организации с идеална, благотворителна цел. Почти до края на годината Сатурн е в знака на Стрелеца, преподавайки им своите трудни, но важни уроци в кариерата и партньорствата. Планетата възнаграждава винаги упоритите, дисциплинираните и отговорните право пропорционално на вложените от тях усилия. След края на годината могат да си отдъхнат, а планетата ще им изсипе благата си. Предстои им нов професионален цикъл, или реализация на отдавнашен проект. По-внимателни през месеците февруари, май и септември, особено при подписване на документи.
За Козирозите, които така или иначе ценят кариерата и професионалното развитие, годината ще бъде успешна в тази посока- особено февруари и март. Ще получат признание, слава и така желания престиж. И в личен план годината ще е успешна. Някои представители на зодията може да си променят местоживеенето или да сключат брак с чужденец/чужденка/. Добре е да обръщат внимание на здравето си, както и да бъдат отворени към вътрешни прозрения, към вътрешните стремежи за промяна. Успешни са дейности, свързани с чужбина. Силен е периода от септември до края на декември. Промени в работата февруари или март, а обмислящите или притежаващи собствен бизнес могат да очакват добри условия през март или април.
За Водолеите годината ще е с акцент върху висше образование, чужбина, промяна на ценностите, преговори и контакти с чужденци. А от есента и на успехи в кариерата, преориентация към нови трудови ангажименти или нова работа. Ограниченията обаче са в приятелската среда, с цел отсяване на истинските от фалшивите приятели. Внимание около 7 август когато е Лунното затъмнение във Водолей. Уверени, но внимателни, през февруари при сключване на договори. Добро време за професионални изяви от март до юли. Тези, които имат намерение да си сменят работата с цел по-високо заплащане е удачно да го направят юли или август. В личен план благоприятен е месец юли.
Годината е перспективна за Рибите. Промените ще са осезателни след месец март. Положителни в областта на финансите- в партньорство, от наследство, в резултат от находчивост във финансови сделки. От есента подобряване на възможностите за чужбина. Признание в кариерата, ако е на добра основа. При професинално неудовлетворените стремежът за смяна на работата може да получи реално измерение. Повече внимание в дните около 26 февруари, когато е Слънчевото затъмнение в Риби. Стабилизация в дома, семейството, дори промяна на местоживеене , но след месец март. За някои представители на зодията професионални успехи чрез сътрудничество. Известни недоразумения с приятелите.
Космическите влияния са условия, това което може да израстне на тяхна основа е резултат от свободната воля, желание, усилия и стремеж на хората! Просперираща 2017 година!

Радка Димитрова
От Радка Димитрова февруари 4, 2017 14:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.