Архивен салон се превърна в зала за танци

Милена Митева
От Милена Митева март 10, 2017 14:08

Архивен салон се превърна в зала за танци

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 10/41, 10 – 16 март 2017

Свързани публикации

Салонът на стария архив на библиотеката в НЧ “Дружба – 1870“ – Харманли вече се превърна в зала за танци. На 2 март танцьорите от зумба клуб „Чика“ имаха удоволствието първи да ползват обновеното помещение.
За да бъде празникът по-весел момичетата и техният зумба – инструктор Наталия Василева посрещнаха и гости от Свиленград. Това бяха Пламена – Папи и Павел, които са нейните колеги от граничния град. Една част от танцьорите на техния клуб също се присъединиха към събитието, което продължи два часа. Те представиха техен зумба клас под звуците на Салса, Меренге, Регетон, Кумбия, Сока, Бразилски фънк, Валенато, Суинг, Танго, Валс.
След два часа разчупване на тела всички си пожелаха още много подобни събития.
Тържеството не мина и без подаръци. Билетите от входа на събитието бяха изтеглени в томбола, а късметлиите си тръгнаха с награди от „Зумба“.
В началото секретарят на читалището Паулина Христова приветства всички за добре дошли и прочете поздравителен адрес от кмета на общината по случай празника на самодейците – 1 март.
На откриването присъстваха и членове на читалищното настоятелство и председателят му Никола Зайчев.

След ремонтните дейности от почти два месеца, залата от 120 кв.м вече е с подменена дограма, боядисана в свежи цветове, поставени са огледала и има нова подова настила както в съблекалнята, така и в помещението за танци.
В залата освен тренировките по „Зумба“ ще се водят и репетиции на народните танци. Помещението може да се използва и от други танцови групи срещу наем.

This slideshow requires JavaScript.

Милена Митева
От Милена Митева март 10, 2017 14:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама