Арестуваха младеж, откраднал два мотоциклета

Сакар нюз
От Сакар нюз август 22, 2017 11:06

Арестуваха младеж,  откраднал два мотоциклета

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 33/64 18 август – 7 септември 2017

Свързани публикации

Младеж на 18-години от Борисловци е арестуван за противозаконно отнемане на МПС. Преди месец момчето проникнало в незаключен гараж в квартал „Болярово”, Хасково, и задигнал кросов мотоциклет “Ямаха”. Младежът признал и за друго откраднато возило – мотор “Хонда” от същия квартал, който успял за продаде в село Ефрем.
Задържаха 25-годишен харманлиец, разбил кафе автомат, монтиран на хранителен магазин на улица ”Н. Рилски” в града и откраднал 100 лева на монети.
Бързо производство е било образувано в тополовградското управление. То е срещу 48-годишен мъж от село Орлов дол, шофиращ Фолксваген. Той представил гръцко свидетелство за правоуправление, което се оказало фалшифицирано.
На 15 август, около 22,00 часа на пътя между Бисер и Харманли автопатрул спрял за проверка 21-годишен жител на село Бисер. Младежът шофирал мотоциклет MZ без книжка, а моторът не е бил регистриран .
Без свидетелство за правоуправление е заловен 26-годишен жител на село Белица. Той е шофирал Рено и е спрян за проверка на пътя между селата Пътниково и Светослав.
Двама свиленградчани са в болницата след катастрофа на 3 август. Тя е станала сутринта след 9:00 часа на пътя село Левка – Свиленград. Колата е била Сузуки, шофирана от 46-годишен мъж. Той изпреварил рисковано мотопед “Симсон” с водач 55-годишен мъж и е преминал в другата половина на платното.. Там е идвал Опел, управляван от 32-годишен софиянец. От удара са пострадали двамата водачи от Свиленград – с фрактури и луксации, без опасност за живота.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 22, 2017 11:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар