Аптека „Павлови“ се премести и е нов супермодерен облик

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2006 03:00

Красимира Димитрова

Най-стриктните европейски изискания, модерно оборудване, система за контрол и много стоки и лекарства са съчетани в помещението на аптека ,,Павлова“. Тя отвори врати миналата седмица в новата кооперация срещу Градската градина на бул. ,,България“, №40.
За първи път клиентите в нея имат свободен достъп и могат да разглеждат и подбират стоките сами. Аптеката е оборудвана с модерна техника, охранява се от специална система с видео наблюдение и практически е невъзможно клиент да излезе от там с неплатена стока.
Тук на клиентите се предлагат най-добрите серии и продукти за коса, кожа и лице. Едни от специалните и най-ефектните стоки са цялата серия на „Клоран“ за пълна грижа за косата. Друга марка „Авен“ пък е за чувствителна кожа. Френската козметика „Мустеля“- и „Виши“, включват разнообразни продукти за лицето, тялото и косата. При затруднения в избора на клиентите за тях с професионални съвети ще се погрижат консултантките Даниела и Лидия. Те са готови да разкажат най-подробно за качествата на всяка стока от козметичните продукти.
В аптеката се предлагат и сериите за пълната грижа за бременните и бебешки аксесоари и храна – протеини, каши, пюрета.
Новооткритият фармацевтичен обект има договор и работи със Здравната каса. Издават се зелени рецепти, а едно от най-големите удобства, е че могат да се извършват покупки и със дебитна карта.
Цените са достъпни и фиксирани за клиентите, а наравно с това се предлагат и промоционални стоки и богат асортимент от подаръци за предстоящите празници.
Подтикването към идеята аптеката да бъде подновена е фактът, че много скоро се очакват в България да се въведат нови европейски изисквания за по-голяма площ, за повече услуги и най-вече за удобството на клиентите. Мястото е много удобно, защото до него може да се стигне с кола.
Новият адрес на аптеката е бул.“България“ №40; тел: 0373/88-76.
Работно време: от 8,00 до 21,00 часа.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2006 03:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама