Аптека „Павлови“ се премести и е нов супермодерен облик

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2006 03:00

Красимира Димитрова

Най-стриктните европейски изискания, модерно оборудване, система за контрол и много стоки и лекарства са съчетани в помещението на аптека ,,Павлова“. Тя отвори врати миналата седмица в новата кооперация срещу Градската градина на бул. ,,България“, №40.
За първи път клиентите в нея имат свободен достъп и могат да разглеждат и подбират стоките сами. Аптеката е оборудвана с модерна техника, охранява се от специална система с видео наблюдение и практически е невъзможно клиент да излезе от там с неплатена стока.
Тук на клиентите се предлагат най-добрите серии и продукти за коса, кожа и лице. Едни от специалните и най-ефектните стоки са цялата серия на „Клоран“ за пълна грижа за косата. Друга марка „Авен“ пък е за чувствителна кожа. Френската козметика „Мустеля“- и „Виши“, включват разнообразни продукти за лицето, тялото и косата. При затруднения в избора на клиентите за тях с професионални съвети ще се погрижат консултантките Даниела и Лидия. Те са готови да разкажат най-подробно за качествата на всяка стока от козметичните продукти.
В аптеката се предлагат и сериите за пълната грижа за бременните и бебешки аксесоари и храна – протеини, каши, пюрета.
Новооткритият фармацевтичен обект има договор и работи със Здравната каса. Издават се зелени рецепти, а едно от най-големите удобства, е че могат да се извършват покупки и със дебитна карта.
Цените са достъпни и фиксирани за клиентите, а наравно с това се предлагат и промоционални стоки и богат асортимент от подаръци за предстоящите празници.
Подтикването към идеята аптеката да бъде подновена е фактът, че много скоро се очакват в България да се въведат нови европейски изисквания за по-голяма площ, за повече услуги и най-вече за удобството на клиентите. Мястото е много удобно, защото до него може да се стигне с кола.
Новият адрес на аптеката е бул.“България“ №40; тел: 0373/88-76.
Работно време: от 8,00 до 21,00 часа.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2006 03:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.