Алтернатива днес, защото утре ще бъде късно

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2015 21:04

Алтернатива днес, защото утре ще бъде късно

„Ние ще работим здраво за преодоляване на изоставането. Ще работим всеотдайно за просперитета на нашата община, на хората в нея.“ Това обеща кандидат-кметът на Харманли инж. Атанас Бързев на откриването на предизборната си кампания.

За него най-голямото достойнство на едно управление е да привлече младите, тези които стоят зад големите идеи на съвремието. „В Харманли видях хора загубили вяра, децата им напускат родния си град, нереализирани като специалисти, а общината нехае за най-важните неща, които ги вълнуват – улици, училища, болници и добър стандарт на живот.“

Господин Бързев припомни, че в тежките години на прехода, когато приоритетите на общините бяха да запазят социалния мир през 1998 г., той и неговия екип успели да финансират и построят първото регионално сметище за битови отпадъци. Той припомня, че това е било началото на финансовото подпомагане, чрез Европейските финансови инструменти. 16 години след това, този обект остава най-голямата инвестиция в общината, осъществена с Европейско финансиране.

Красимир Костов, който ръководи предизборния му щаб каза, че оценяват направеното в Харманли, приветстват го, но то е пренебрежимо малко, на фона на съседните общини. Той забелязал, че докато при тях се развива водопроводната и улична инфраструктура, подобрява се материалната база на спорта, на лечебните заведения и зоните за отдих, в нашата община мислят екзотични идеи за общинско жито и общински овце. Определя го като несериозно. Техният анализ показал, че основната причина за състоянието на общината в момента се крие в начина й на управление .

Допълни го инж. Бързев, който съобщи, че има екип с детайлно разработена реалистична програма за всички сфери на обществено управление. „Свърши времето на кухите обещания и красивите лозунги. Аз ви предлагам „Алтернативата ДНЕС“, защото утре ще бъде късно.“ бяха заключителените му думи.

Същата вечер в читалище „Дружба“, бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове по села.

След официалната част Инициативният комитет и Предизборният щаб подариха на гражданите постановката на Драматичен театър “ Иван Димов“-Хасково:
„Севилският бръснар“

 

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2015 21:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.