Алтернатива днес, защото утре ще бъде късно

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2015 21:04

Алтернатива днес, защото утре ще бъде късно

Акценти

  • Пред събралите се Атанас Бързев представи накратко предизборната си програма

Свързани публикации

„Ние ще работим здраво за преодоляване на изоставането. Ще работим всеотдайно за просперитета на нашата община, на хората в нея.“ Това обеща кандидат-кметът на Харманли инж. Атанас Бързев на откриването на предизборната си кампания.

За него най-голямото достойнство на едно управление е да привлече младите, тези които стоят зад големите идеи на съвремието. „В Харманли видях хора загубили вяра, децата им напускат родния си град, нереализирани като специалисти, а общината нехае за най-важните неща, които ги вълнуват – улици, училища, болници и добър стандарт на живот.“

Господин Бързев припомни, че в тежките години на прехода, когато приоритетите на общините бяха да запазят социалния мир през 1998 г., той и неговия екип успели да финансират и построят първото регионално сметище за битови отпадъци. Той припомня, че това е било началото на финансовото подпомагане, чрез Европейските финансови инструменти. 16 години след това, този обект остава най-голямата инвестиция в общината, осъществена с Европейско финансиране.

Красимир Костов, който ръководи предизборния му щаб каза, че оценяват направеното в Харманли, приветстват го, но то е пренебрежимо малко, на фона на съседните общини. Той забелязал, че докато при тях се развива водопроводната и улична инфраструктура, подобрява се материалната база на спорта, на лечебните заведения и зоните за отдих, в нашата община мислят екзотични идеи за общинско жито и общински овце. Определя го като несериозно. Техният анализ показал, че основната причина за състоянието на общината в момента се крие в начина й на управление .

Допълни го инж. Бързев, който съобщи, че има екип с детайлно разработена реалистична програма за всички сфери на обществено управление. „Свърши времето на кухите обещания и красивите лозунги. Аз ви предлагам „Алтернативата ДНЕС“, защото утре ще бъде късно.“ бяха заключителените му думи.

Същата вечер в читалище „Дружба“, бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове по села.

След официалната част Инициативният комитет и Предизборният щаб подариха на гражданите постановката на Драматичен театър “ Иван Димов“-Хасково:
„Севилският бръснар“

 

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2015 21:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.