Актьорите от театъра на комедията се изявиха в Люлебургаз

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 24, 2018 18:34

Актьорите от театъра на комедията се изявиха в Люлебургаз

Консулът на България в Одрин Мязеян Узунова бе почетен гост на представлението на тополовградския театър в Люлебургаз, Турция.
То се състоя през миналата седмица в турския град, а тополовградчани бяха там по покана на кмета на тяхната община. Те бяха там от 12 до 14 октомври.
През първия ден самодейците бяха приети в кметството изключително радушно от заместник кмета Кевсер Йозкан, директора на дирекция „Култура“ Решиде Кандан, председателя на дружеството за култура и туризъм Ертан Байер.
На втория ден Театърът на комедията „Велко Кънев“ представи пред публиката спектакъла „Женско царство“ от Стефан Костов и режисьор Вълчо Янев.
Публиката бе изключително впечатлена от играта на актьорите и в знак на възхищението си към тях близо час след спектакъла не можеше да се раздели с приятелите си от България.
Официалните представители на Тополовград: бяха Маргарита Георгиева – зам.-кмет, Красимира Ятакчиева – началник на отдел, Трифон Ламбов – председател на читалищното настоятелство на „Св Св. Кирил и Методий – 1894“.
Те проведоха срещи за сътрудничество с кмета на община Люлебургаз Мурат Геренли и с кмета на община Чорлу Ахмет Сарикурт.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 24, 2018 18:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 119 198 преглеждания