Актьорите от театъра на комедията се изявиха в Люлебургаз

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 24, 2018 18:34

Актьорите от театъра на комедията се изявиха в Люлебургаз

Консулът на България в Одрин Мязеян Узунова бе почетен гост на представлението на тополовградския театър в Люлебургаз, Турция.
То се състоя през миналата седмица в турския град, а тополовградчани бяха там по покана на кмета на тяхната община. Те бяха там от 12 до 14 октомври.
През първия ден самодейците бяха приети в кметството изключително радушно от заместник кмета Кевсер Йозкан, директора на дирекция „Култура“ Решиде Кандан, председателя на дружеството за култура и туризъм Ертан Байер.
На втория ден Театърът на комедията „Велко Кънев“ представи пред публиката спектакъла „Женско царство“ от Стефан Костов и режисьор Вълчо Янев.
Публиката бе изключително впечатлена от играта на актьорите и в знак на възхищението си към тях близо час след спектакъла не можеше да се раздели с приятелите си от България.
Официалните представители на Тополовград: бяха Маргарита Георгиева – зам.-кмет, Красимира Ятакчиева – началник на отдел, Трифон Ламбов – председател на читалищното настоятелство на „Св Св. Кирил и Методий – 1894“.
Те проведоха срещи за сътрудничество с кмета на община Люлебургаз Мурат Геренли и с кмета на община Чорлу Ахмет Сарикурт.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 24, 2018 18:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.