Актьори и зрители се харесаха взаимно по време на постановка

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 1, 2019 07:53

Актьори и зрители се харесаха взаимно по време на постановка

Актьори и зрители останаха взаимно удовлетворени след изиграната на 21 март постановка „Юнаци с умни калпаци”. Спектакълът бе дело на Ямболския драматичен театър „Невена Коканова“ и се игра на тополовградска сцена.
Зрителите останаха впечатлени от великолепната игра на петимата актьори: Вълчо Янев /тополовградчанин, дългогогишен режисьор на Театъра на комедията „Велко Кънев“/ в ролята на юнак Пандо, Волен Митев – юнак Хараламби, Димитър Димитров – юнак Въсо, Георги Ружичка – юнак Пешо, и Цветелина Кънева – мома Петрана.
Спектакъл достави удоволствие и радост на всички участници в тази проява. Ямболският театър често гостува в Тополовград, а тополовградската публика е известна като оценяща по достойнство играта на артистите.
Постановката, по пиесата на Никола Русев, предизвика голям интерес, защото, както организаторите отбелязаха: „Писана преди повече от 50 години, тази пиеса все едно ни разказва съвременен сюжет. Нищо не се е променило – нито юнаците ни са станали по-умни, нито ламята, с която толкова ни плашат, идва, само дето вече не са четирима, повечко станаха, и сигурно затова момата не успява да ги надвие.“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 1, 2019 07:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.