Актьори и зрители се харесаха взаимно по време на постановка

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 1, 2019 07:53

Актьори и зрители се харесаха взаимно по време на постановка

Актьори и зрители останаха взаимно удовлетворени след изиграната на 21 март постановка „Юнаци с умни калпаци”. Спектакълът бе дело на Ямболския драматичен театър „Невена Коканова“ и се игра на тополовградска сцена.
Зрителите останаха впечатлени от великолепната игра на петимата актьори: Вълчо Янев /тополовградчанин, дългогогишен режисьор на Театъра на комедията „Велко Кънев“/ в ролята на юнак Пандо, Волен Митев – юнак Хараламби, Димитър Димитров – юнак Въсо, Георги Ружичка – юнак Пешо, и Цветелина Кънева – мома Петрана.
Спектакъл достави удоволствие и радост на всички участници в тази проява. Ямболският театър често гостува в Тополовград, а тополовградската публика е известна като оценяща по достойнство играта на артистите.
Постановката, по пиесата на Никола Русев, предизвика голям интерес, защото, както организаторите отбелязаха: „Писана преди повече от 50 години, тази пиеса все едно ни разказва съвременен сюжет. Нищо не се е променило – нито юнаците ни са станали по-умни, нито ламята, с която толкова ни плашат, идва, само дето вече не са четирима, повечко станаха, и сигурно затова момата не успява да ги надвие.“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 1, 2019 07:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама