Ако си дал, не си живял напразно

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 5, 2015 19:57

Ако си дал, не си живял напразно

Акценти

 • Лисков заяви, че е уверен и вярва в успешното бъдеще на Община Харманли

Свързани публикации

„Ако си дал, не си живял напразно“, с тези думи Михаил Лисков благодари за гласуваното доверие на присъстващите на 17-та конференция на общинската организация на БСП – Харманли, която се проведе на днес в Културния център. Той заяви още, че е уверен и вярва в успешното бъдеще на Община Харманли.

Конференцията беше открита открита от председателя на местната структура – Минка Стоянова. Дора Чанкова отчете дейността на групата общински съветници от БСП в местния парламент, като постави акцент на проведените заседания, реализираните във всяка една сфера решения и инициативи. “Принципът по-който се ръководим е какво искат хората от нас, а именно простите, реализиращи се и обикновени неща, който вълнуват всеки – здравеопазване, образование, спорт, социална политика. Натрупания опит, ще ни позволи да утвърдим обещанията си и градът ни ще продължи да се развива,“ се каза в подкрепа на работата на групата.

Делегатите и гостите бяха запознати с проекта за Управленска програма на БСП за мандат 2015г.-2019г., представен от кандидата за кмет Михаил Лисков.

Пълна листа с двадесет и един кандидати за общински съветници одобри конференцията. Водач е Михаил Лисков. Номинирани са-д-р Пламен Делчев, Дора Чанкова, Любомир Андреев, Надежда Колева, Васко Сидеров, Диляна Комитова, Диана Делчева, Елка Петкова, д-р Елисавета Чакърова, Димитър Сакалов, Лиляна Виделова, Румяна Русева, д-р Веселин Карагеоргиев, Костадин Василев, Стефан Николов, Сивко Сивков, Борислав Василев, Марина Кавръкова, Димка Георгиева и Иванка Петкова.

В шестнадесет населени места Българската социалистическа партия издига свои кандидати. За Поляново  това е Тянка Акова, за Преславец – Кольо Радев, в село Българин – Митко Тонев, Овчарово – Димка Вълчанова, Браница – Иван Сенков, Изворово – Гочо Колев, Черепово – Делчо Маджаров, Рогозиново – Груйчо Грозев, Доситеево – Митко Вълчев, Надежден – Мильо Хубенов, Иваново – Георги Янков, Смирненци – Ивелина, Тодорова, Орешец – Величка Петрова, Славяново – Руси Митошев, Болярски извор -Димо Стоянов, Бисер – Ирина Иванова.

Текст и снимки: ОбС на БСП – Харманли

This slideshow requires JavaScript.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 5, 2015 19:57
Напиши коментар

9 Коментара

 1. гергана иванова септември 9, 18:32

  хахха каква пародия.Дано вече Харманли се събуди от този кошмар наречен управление на Лисков. Да вие ни дадохте 4000 бежанци,затрихте всички забележителности в града ни.Правите улици с пари взети на заем ,пари които ние от догодина ще плащаме.Направихте широка писта за улични гонки.Погледнете центъра и се засрамете как смеете да слагате осветление на изкъртените фонтани.И култовото ви кафене НДК дори не е обезопасено-добре че в бурятя на 20ти нямаше някой долу на кафето къдетопадна тази плоча.Правите реклама на заведението на градският парк,а защо не покажете състоянието на градската градина.Не ви е срам

  Отговори на този коментар
 2. Красимир Костов септември 9, 10:16

  С интерес разгръщам предизборната платформа на БСП за мандат 2015-2019 г.Още на първата страница, обаче, интересът ми започва да намалява.Всичко това май вече съм го чел!И то 2 пъти!Просто названията са променени: То не бяха предприятия за преработка на мляко, за производство на вино, консервна фабрика, фотоволтаичен парк, предприятие за производство на чипс и пелети и т.н. и т.н. Е, сега говорят за фирми за туризъм и почивно дело, за социално предприятие, сепарираща инсталация, овцеферми, зърнени поля….И- отново предприятие зе пелети!? Струва ми се, че / недай боже!!!/ и за n-тия мандат ще чета същото,но със съвременно звучащи наименования и със същото /без/съдържание! То гледаме бройлери /като изхвърлихме умрелите фазани!/ , то правим вино отглеждаме грозде, жито, краставици……Че и тахан ще правим!? И си мисля, че май най-добре е да обявим създаването на цяло ТКЗС, ведно с ТПК! Поне да бяхме почерпили опит от един израелски кибуц!!! / Това, между впрочем е и повод за още една екскурзия на определени общинари за народна сметка!!/
  Така ли, „другари“ не разбрахте, че живеем в друго време? Че не е работа на Общината да създава предприятия? Че предприятията трябва да са печеливши сами за себе си? То е много лесно, пред неразбиращи от икономика хора, да се говори, че се получават приходи!А разходите къде са? Удобно е да се мълчи за тях?Но аз питам:Къде са разходите? И колко са? Печелят или губят тези общински „предприятия“? Ако това бяха дружества, регистрирани по Търговския закон, щеше да има годишни отчети, одиторски проверки и нещата щяха да са ясни! Но така, както е направено, всичко влиза в общия кюп-общинския бюджет, и общинските послушни счетоводители прехвърлят разходи от перо в перо, за да не проличат загубите. Така ви е удобно! Нима с тези предприятия нещата са по различни от общинското кафене в т.нар. НДК, където официално разходите за ток и вода са колкото на един апартамент, а всичко в повече се трупа на сметката на залата и библиотеката, респективно на общинския бюджет?
  Хайде стига вече демагогия и заблуди!Печеливша е само една Горска компания, и то защото продава най-скъпите дърва в областта!
  Къде са европрограмите и еврофондовете?Къде? Привлекли сте много средства…Да, като включвате и помощта на държавата заради Бежанския център и за преодоляване последствията от наводнението в Бисер. И какво? Харманли да приеме още 10 000 бежанци?Или да скъсаме още 2-3 язовира за да ви дадат пари ли? Интересно: Колко още жертви трябва да дадем, и колко бежанци да приемем, за да „ привлечете“ средства???

  Отговори на този коментар
 3. Биляна Стратиева септември 6, 22:15

  Какво бъдеще бе Лисков???
  Не правите нищо за града,за децата,а ми говориш за бъдеще….
  Ще има,ако не си ти на власт….

  Отговори на този коментар
 4. Кирил Арнеудов септември 6, 18:37

  Проклети да сте вие и и цялата ви партия!С ваша помощ Община Харманли остана на последно място по реализация на Европейски проекти,на последно място по усвояване на Европейски пари,на последно място по реализирани инфраструктурни проекти и т.н. Да, това,което е пял великия Е.Димитров е вярно,но при вас е съвсем друго-вие дадохте от“ нашето“ ,за да получите за „себе си“.

  Отговори на този коментар
 5. Тодор Тодоров септември 6, 10:06

  Като председател на УС на гражданската организация „Заедно за Харманли“ бих желал да попитам всички участници в тази конференция, сред които и местните управляващи, как не ги е срам? Между думите и делата ви зее огромна пропаст. Надменност, безочие и презрение към хората – ето това демонстрирате. Трябва да ви е срам да слушате тази песен, когато става въпрос за града, пък камо ли да я използвате за предизборни цели. Ръководили сте се от „простите, реализиращи се и обикновени неща, който вълнуват всеки“ – къде са тогава отговорите на над 20 наши официални писма с проблеми, посочени от граждани? Предлагаме ви и решенията! Къде е разрешението за поставяне на осигурените от нас камери – труп ли чакате, за да го дадете? Помните ли изискванията за „8-етажен блок“, които ни предявихте само и само да не поставим къщичка за книги в парка? Ако имате поне малко съвест, ще се засрамите, а не да правите откровени циркове.

  Отговори на този коментар
  • Петко Петков септември 7, 00:57

   Тодоре, точно така! Покажете на всичките си съграждани за кого са гласували! Изхвърлете червения гноясал тумор от град Харманли! Тези млади – десни така ли не пораснаха? Тези пенсионери – комунисти така ли не измряха? Цял свят праща комунистите в затвори, само ние в България ги прекръстваме и преизбираме. Хора осъзнайте се! Ще ви настанят бежанци по къщите и пак НЯМА ДА ИМАТЕ СМЕЛОСТ да се опълчите! Поне гласувайте за хора, които Я ИМАТ ТАЗИ СМЕЛОСТ!

   Отговори на този коментар
 6. Иван Атанасов септември 5, 20:29

  Анонимни коментари под материали на политически теми няма да се допускат. Може само чрез личен профил във Фейсбук.

  Отговори на този коментар
 7. Гражданин септември 5, 20:18

  Поне една стипендия по евро програма имаш ли спечелена кмете?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 864 713 преглеждания