Абитуриентите зарадваха любимчани с бляскаво дефиле

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 26, 2015 10:39

Абитуриентите зарадваха любимчани с бляскаво дефиле

Акценти

  • Това е първият випуск, за който Общината осигури червен килим на площада

Свързани публикации

На 23 май Любимец изпрати абитуриентите от Випуск 2015. В центъра на града присъстваха стотици, събрали се да изпратят 42-та зрелостници от СОУ „Желязко Терпешев“.

Изненада за присъстващите бе училищният автобус, от който вместо абитуриенти слязоха малки мажоретки и танцьори с народни носии. Те бяха подготвили танцувален поздрав за своите по-големи приятели.

Посрещането на абитуриентските двойки стана пред сградата на Общината, в присъствието на двете класни ръководителки Нели Атанасова и Кирилка Ангелова, а за по-осезаемо усещане за лукс и по-голямо удобство на дамите, организаторите осигуриха консиерж, в чиято роля влезе Мариян Митев – ученик от 11 клас.

Това е първият випуск, за който Общината осигури червен килим. Като истински холивудски звезди абитуриентите дефилираха на площада пред погледа на близки и приятели, дошли да ги поздравят. Щастливите момчета и момичета показаха стилни и красиви тоалети, съобразени с модните тенденции.

Кметът на общината – Анастас Анастасов, заедно с директора на училището Мария Станкова и ръководните екипи на двете институции очакваха завършващите момичета и момчета на площад „Трети март“. В своето приветствие към тях кметът ги поздрави с успешното завършване на средното си образование и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе и призив младите хора да благодарят на своите родители и учители, тези, които са ги изградили като личности и са им помогнали да се превърнат в истински и достойни хора.

Отговор от името на абитуриентите отправи Димитър Грозев, който емоционално и въздействащо изказа признателност и уважение към учителския колектив и обеща да се реализират като личности.

Специален поздрав към зрелостниците отправи младият талант Антония Камберова, която изпя на живо песента „Един неразделен клас“. За да бъде ефектът още по-голям, под звуците на песента, в небето полетяха 42 балона, изпълнени с желанията и мечтите на всеки един от тях.

За завършек на бляскавата церемония над 830 празнични фойерверки озариха небето над града, с което организаторите за пореден път пожелаха успех и реализирани мечти на всички.

Още снимки от вечерта можете да разгледате тук.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 26, 2015 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.