Абитуриентите зарадваха любимчани с бляскаво дефиле

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 26, 2015 10:39

Абитуриентите зарадваха любимчани с бляскаво дефиле

Акценти

  • Това е първият випуск, за който Общината осигури червен килим на площада

Свързани публикации

На 23 май Любимец изпрати абитуриентите от Випуск 2015. В центъра на града присъстваха стотици, събрали се да изпратят 42-та зрелостници от СОУ „Желязко Терпешев“.

Изненада за присъстващите бе училищният автобус, от който вместо абитуриенти слязоха малки мажоретки и танцьори с народни носии. Те бяха подготвили танцувален поздрав за своите по-големи приятели.

Посрещането на абитуриентските двойки стана пред сградата на Общината, в присъствието на двете класни ръководителки Нели Атанасова и Кирилка Ангелова, а за по-осезаемо усещане за лукс и по-голямо удобство на дамите, организаторите осигуриха консиерж, в чиято роля влезе Мариян Митев – ученик от 11 клас.

Това е първият випуск, за който Общината осигури червен килим. Като истински холивудски звезди абитуриентите дефилираха на площада пред погледа на близки и приятели, дошли да ги поздравят. Щастливите момчета и момичета показаха стилни и красиви тоалети, съобразени с модните тенденции.

Кметът на общината – Анастас Анастасов, заедно с директора на училището Мария Станкова и ръководните екипи на двете институции очакваха завършващите момичета и момчета на площад „Трети март“. В своето приветствие към тях кметът ги поздрави с успешното завършване на средното си образование и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе и призив младите хора да благодарят на своите родители и учители, тези, които са ги изградили като личности и са им помогнали да се превърнат в истински и достойни хора.

Отговор от името на абитуриентите отправи Димитър Грозев, който емоционално и въздействащо изказа признателност и уважение към учителския колектив и обеща да се реализират като личности.

Специален поздрав към зрелостниците отправи младият талант Антония Камберова, която изпя на живо песента „Един неразделен клас“. За да бъде ефектът още по-голям, под звуците на песента, в небето полетяха 42 балона, изпълнени с желанията и мечтите на всеки един от тях.

За завършек на бляскавата церемония над 830 празнични фойерверки озариха небето над града, с което организаторите за пореден път пожелаха успех и реализирани мечти на всички.

Още снимки от вечерта можете да разгледате тук.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 26, 2015 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.