Абитуриентите в Любимец показаха стилни тоалети, съобразени с модните тенденции

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 27, 2016 11:07

Абитуриентите в Любимец показаха стилни тоалети, съобразени с модните тенденции

Акценти

  • Тази година абитуриентската вечер на момичетата и момчетата от Випуск 2016 бе на 21 май

Свързани публикации

Капризите на времето не помрачиха настроението на 42-та зрелостници от СОУ „Ж. Терпешев“, които, със своето присъствие на пл. „Трети март“, уважиха жители и гости на Любимец и показаха красота, класа и неподправена емоция.

Тази година абитуриентската вечер на момичетата и момчетата от Випуск 2016 бе на 21 май. Абитуриентите пристигнаха от алеите на градския парк и се насочиха към центъра на града, където ги очакваха домакинът на празника – инж. Анастас Анастасов – Кмет на община Любимец, Директорът на СОУ „Ж. Терпешев“ – Мария Станкова и ръководните екипи на двете институции. Дъждовните капки не попречиха и на стотиците присъстващи на площада, събрали се да изпратят завършващите ученици.

Като истински холивудски звезди абитуриентите дефилираха на площада на червен килим пред погледа на близки и приятели, дошли да ги поздравят. Щастливите момчета и момичета показаха стилни и красиви тоалети, съобразени с актуалните модни тенденции.

Посрещането на абитуриентските двойки и двете класни ръководителки Ана Гочева и Иванка Дечева стана в центъра на града. Всяка двойка бе поканена от водещите Василена Шопова и Виктор Алеков да пристъпи на червения килим, да изживее своя звезден миг и символично да извърви пътя на успеха от приключване на средното образование и поемане по пътя на живота.

След утихване на емоциите г-н Анастасов поздрави зрелостниците с успешното завършване на този етап от образованието и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе и призив младите хора да бъдат упорити, да съумеят да постигнат мечтите си и да получат желаната реализация в живота.

Отговор от името на абитуриентите отправиха Адриана Миткова, Елена Петкова и Милена Катева, които емоционално и въздействащо благодариха на всички за този момент, изказаха признателност и уважение към учителския колектив и обещаха да се реализират като професионалисти.

Под звуците на песента „Клетва“, изпълнена на живо от рок бенд „Орион- Стари муцуни“ към НЧ „Братолюбие-1884“, в небето се изстреляха приблизително 850 празнични залпа, които бяха достоен завършек на бляскавата церемония. С тях организаторите за пореден път пожелаха успех и реализирани мечти на всички.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 27, 2016 11:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.