Абитуриентите от Випуск 2017 стилни в балната нощ

Милена Митева
От Милена Митева май 31, 2017 12:53

Абитуриентите от Випуск 2017 стилни в балната нощ

Над 100 абитуриенти от Випуск – 2017 в Харманли участваха в “Парад на младостта и красотата“ на централния площад. Той започна в 20:00 часа, когато по червен килим преминаха бъдещи лекари, учители, откриватели, търсачи на силни усещания, заедно с техните класни ръководители и директори.
Зрелостниците тази година бяха заложи на облекла с дантела и тюл. Те бяха елегантни в ефирни тоалети, някои от които с шлейф. Преобладаващ бе най-хитовия цвят за пролет-лято пудра до нюанса на шампанско.
Червеното и синьото също не бяха пренебрегнати от дамите и кавалерите. Някои от девойките предпочетоха късите рокли, а други дълги и обемни, за да бъдат като истински принцеси. Повечето кавалери подчертаха стила си със класически костюми. Не липсваха и тези, които бяха предпочели спортно елегантен стил за нощта.
Тенденцията за прическите при абитуриентките на Харманли бе отпуснати къдрици и ниски кокове.
Най-нестандартната от всички бе прическата на Красимира Желязкова, която събра погледите на всички със синия цвят на косата си.
Мъжкият пол не „изневери“ на стила прически на американските звезди като Джъстин Бийбър.
На звездната алея зрелостниците бяха забавлявани от мим, който им поднесе цветя и балони.
Всички зрелостници застанаха на импровизираната сцена, където бяха бурно аплодирани от събралите се хиляди техни почитатели.
Те получиха и пожелания за една незабравима вечер в ресторант „Приказките“ с неповторими емоции, както и съвет да бъдат разумни и отговорни в следващото им предизвикателство – „животът“.
Купонът в празничната нощ продължи до малките часове. Абитуриентите получиха различни призове, след като попаднаха в забавни номинации.
Събитието бе наблюдавано от хиляди хора. Тези, които не можаха да присъстват на събитието, бяха информирани за случващото се от Фейсбук, където имаше предаване на живо и стотици снимки.

 

Милена Митева
От Милена Митева май 31, 2017 12:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 656 899 преглеждания