Абитуриенти все пак си направиха шествието и бала

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 13, 2020 14:46

Абитуриенти все пак си направиха шествието  и бала

Акценти

  • Регионален вестник, # 27/911 година XVII, 10 - 16 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Тополовградските абитуриенти си направиха шествие по улиците на града. Това стана на 4 юли – събота, дата, която завършващите от СУ „Д-р Петър Берон“ бяха избрали да направят своето празненство. Това стана въпреки разпоредбата на Общинския оперативен щаб /ООЩ/.
На 30 юни от там дойде съобщение, което гласеше: “Решението на Щаба е да не се провежда традиционно шествие на абитуриентите по главната улица и пл. „Освобождение” в Тополовград с цел недопускане масово събиране на хора и предпазване от разпространението на COVID 19. Община Тополовград призовава абитуриентите и гражданите да спазват стриктно противоепидемичните мерки“.
По време на шествието, в пространството от пл. „6-и септември“ /Старата автогара/ по ул. „България“ до пл. „Освобождение“, пред сградата на Общината в 19:00 часа дефилиращите красиви и ентусиазирани млади хора бяха бурно аплодирани от множество хора, изпълнили това пространство.
След като стигнаха пред сградата на Общината, където този път според решението на ООЩ нямаше официални пътеки, цветя и слова, абитуриентите си направиха снимки, селфита, повикаха своите от 1 до 12, след което заминаха да празнуват.
А множеството дълго стоя по улицата и площадите и изпълни околните заведения чак до стъмване.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 13, 2020 14:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама