Абитуриенти от събраха 2 385 лв. от кампания „С тениски на бала“

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2020 11:14

Абитуриенти от събраха 2 385 лв. от кампания „С тениски на бала“

Акценти

  • Регионален вестник, # 25/909 година XVII, 26 юни - 2 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Абитуриентите от СУ „Д-р Петър Берон“ за поредна година се включиха в благотворителната кампания „С тениски на бала“, съобщава „Старият мост“. Зрелостниците се отказаха от скъпите си тоалети и решиха да отидат на изпращането си в училище с тениски. С тази постъпка те успяха да съберат 2 385 лева, като сумата ще бъде дарена на служител на училището, чието дете има здравословни проблеми.
На 24 юни ръководството и учителският колектив на училището изпратиха „Kоронавипуск 2020“ с емоционално тържество в двора. То започна с посрещане на знамето на училището. Директорът Мариян Боянов поздрави абитуриентите, учителите и родителите, благодари за усилията, които всички са положили през изминалите години, и пожела на младите хора: „На добър час!“. След това връчи дипломите на зрелостниците за успешно завършено средно образование, като символично поставяше на главата им корона.
В условията на извънредна епидемична обстановка, ритуалът премина при ограничен брой присъстващи. Всички предпазни мерки бяха взети, като учениците стояха на препоръчителната дистанция един от друг. Сближиха се единствено при прощаването си с любимите учители, но нямаше как да бъде по друг начин, след като емоциите надделяха.

Балната вечер на бероновци се състоя на 25 юни в ресторант „Хестея“. Децата са поели цялата организация сами. Те са изненадали преподавателите си с виртуална покана да се включат в празненството.

Снимка: Фейсбук

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2020 11:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама