Дарения от Харманли отпътуваха за кампанията на Лео

Милена Митева
От Милена Митева април 19, 2018 11:33

Дарения от Харманли отпътуваха за кампанията на Лео

Дарените тоалети за абитуриенти, събрани в Харманли за кампания на Лео Кадели отпътуваха с „микробуса на надеждата” . Албанецът с българско сърце – Лео Кадели пристигна в Града на Белоногата, за да ги вземе. Създателят на интернет платформата „Приятели помагайте”, който вече е познат на цялата страна се срещна с представителя си за Харманли – Пембе Юсейн.

Тя му предостави близо 100 абитуриентски тоалета, обувки, чанти и аксесоари, които да бъдат в полза на абитуриенти в неравностойно положение.

„Много мои приятели и съграждани се включиха в инициативата да дарят тоалетите си. Те са от Свиленград, Любимец и Хасково”, сподели жената.

„Благодаря, че си част от нас. Много съм щастлив, че имам представител като теб”, каза Кадели.

„Радвам се, че няма кауза, която да сме пуснали и хората от тук да не са съдействали с нещо и да не бъдат съпричастни. Ние ще намерим абитуриенти, които имат нужда от тези дарения и ще ги зарадваме. Сигурен съм, че доброто с нас е заразно”, допълни той.

Това е поредната инициатива на която Пембе Юсеин е организатор за региона.

При предишната, жената призова желаещите да помогнат с подаръци за изоставени деца по време на Коледните празници. Тогава кампанията пожъна успех, а даренията от Града на Белоногата бяха толкова много, колкото събраните от цялата страна в рамките на кампанията.

Милена Митева
От Милена Митева април 19, 2018 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.