Дарения от Харманли отпътуваха за кампанията на Лео

Милена Митева
От Милена Митева април 19, 2018 11:33

Дарения от Харманли отпътуваха за кампанията на Лео

Дарените тоалети за абитуриенти, събрани в Харманли за кампания на Лео Кадели отпътуваха с „микробуса на надеждата” . Албанецът с българско сърце – Лео Кадели пристигна в Града на Белоногата, за да ги вземе. Създателят на интернет платформата „Приятели помагайте”, който вече е познат на цялата страна се срещна с представителя си за Харманли – Пембе Юсейн.

Тя му предостави близо 100 абитуриентски тоалета, обувки, чанти и аксесоари, които да бъдат в полза на абитуриенти в неравностойно положение.

„Много мои приятели и съграждани се включиха в инициативата да дарят тоалетите си. Те са от Свиленград, Любимец и Хасково”, сподели жената.

„Благодаря, че си част от нас. Много съм щастлив, че имам представител като теб”, каза Кадели.

„Радвам се, че няма кауза, която да сме пуснали и хората от тук да не са съдействали с нещо и да не бъдат съпричастни. Ние ще намерим абитуриенти, които имат нужда от тези дарения и ще ги зарадваме. Сигурен съм, че доброто с нас е заразно”, допълни той.

Това е поредната инициатива на която Пембе Юсеин е организатор за региона.

При предишната, жената призова желаещите да помогнат с подаръци за изоставени деца по време на Коледните празници. Тогава кампанията пожъна успех, а даренията от Града на Белоногата бяха толкова много, колкото събраните от цялата страна в рамките на кампанията.

Милена Митева
От Милена Митева април 19, 2018 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама