1000 дървета „търсят“ доброволци за засаждането им

Милена Митева
От Милена Митева март 31, 2021 10:45

1000 дървета „търсят“ доброволци за засаждането им

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„Планинари Харманли“ сформира бригада от доброволци за засаждане на 1000 дървета – черен бор. Те ще бъдат залесени на терен определен от Община Харманли. Една част от тях ще бъдат раздадени на кметовете по селата от общината при проявен от тяхна страна интерес. Инициативата ще бъде посветена на Седмица на гората, в началото на месец април.
Дарителите ще предоставят някои от дръвчетата за лични инициативи на граждани, заинтересовани от тази дейност. Желаещите да подкрепят инициативата със своя труд могат да заявят желанието си в събитието на профила на “Планинари Харманли”.
Дарението от Гората. бг, Ротари клуб – Харманли, и „Планинари Харманли”, които смятат да продължат със залесяването и през есента с нови видове дървета.
„Инициативата ни иска да събуди гражданското отношение към проблемите на екологията и възпитанието на всички нас в тази посока. Призовавам всички хора, които обичат гората, да се включат в каузата“, споделя представителят на инициативната група Господин Бабамов.

Милена Митева
От Милена Митева март 31, 2021 10:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама