Съветници поставят общината пред непосилна дилема

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 8, 2022 07:52

Съветници поставят общината пред непосилна дилема

Акценти

  • Съветникът Карагеоргиев изгражда свои фотоволтаици, а не подкрепя изграждането на такива общински

Свързани публикации

Мнозинството в ОбС Тополовград обрича общината на трудната дилема или да стоят на тъмно, или да съкратят десетки служители. То саркастично отхвърли внесена от кмета Божин Божинов  за трети път докладна за изграждане на фотоволтаици. С тяхното създаване се цели да се намалят разходите за електроенергия.

Никой от неподкрепящите не изтъкна сериозни аргументи против тази инвестиция, а вместо това започнаха да четат протокола от предишното заседание на ОбС и да се заяждат за дребни неща, нещо, което Кера Спирова и Васил Сяров правят винаги на този форум.

Докладната се разглеждаше на редовната сесия, но се оказа, че има непълноти. След това бе преработена от председателя Пламен Минчев, който е и юрист, и бе внесена отново на извънредната сесия, но и той не я подкрепи.

Останалите, които не гласуваха за нея, бяха хората на ГЕРБ, БСП, Тодор Коджаманов и Наско Карагеоргиеов от БДЦ. Последният в момента изгражда фотоволтаици за собствената си фирма, но не подкрепя създаването на общински.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 8, 2022 07:52
Напиши коментар

3 Коментара

  1. тракиец октомври 11, 08:35

    Карата прави свои волтаици а не иска общината да има такива. сигурно иска да продава на общината ток като стане той кмет

    Отговори на този коментар
  2. камилар октомври 8, 08:50

    Тези тополовградчани на снимката ще се запомнят като най деструктивните Единия взима 1500 лева другите по 550 всеки месец от общината а не са направили нищо за нея …. СРАМ!!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама