Ремонтираме оградата с половината от парите за една къща в Барселона

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 5, 2021 13:49

Ремонтираме оградата с половината от парите за една къща в Барселона

Акценти

  • Вътрешният министър каза, че са поискали помощ от армията, защото голяма част от капацитета на жандармерията ще охранява изборните книжа и машини.

Свързани публикации

Защо правителството на Борисов не ремонтира съборената ограда на границата с Турция. Пробивите в нея са от години, когато стопани са били областните администрации на Бургас, Хасково и Ямбол. Странно как може да се изостави толкова скъпо съоръжение и припомни.“ Това каза служебният министър на МВР Бойко Рашков. Той, заедно Военният министър – Георги Панайотов инспектираха ремонтните дейности на оградата на българо-турската граница. „Сега парламентът гласува 5 милиона лева за ремонта, което е два пъти по-евтино отколкото струва къщата на един човек в Барселона,“ подчерта вътрешният министър.

„Това е пример не как се усвояват средства, а как се върши работа,“ коментира министърът на отбраната Георги Панайотов. Увери, че започната работа ще бъде свършена без никакви злоупотреби и гешефти, и защото това е обект на националната сигурност. Те са категорични, че че именно възлагането на ремонтните дейности на военнослужещите е гаранция, че с отпуснатите средства няма да бъде злоупотребено.

Възстановителните работи на участък, разрушен от наводнение, се извършват от военнослужещи от 55-и инженерен полк.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 5, 2021 13:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама