Признание за председателя на Районен съд – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 4, 2023 09:42

Признание за председателя на Районен съд – Харманли

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 31 март – 6 април 2023 г., брой 13/1037, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

„Приемам наградата като признание за професионализма и безупречното изпълнение на служебните задължения на целия състав на Районен съд – Харманли.“ Това заяви съдия Минка Китова, след като бе удостоена с плакет. Призът ѝ бе връчен за постигнати високи резултати на заеманата от нея ръководна длъжност. Той ѝ бе връчен от Миглена Тянкова – изпълняващ функциите председател на Окръжен съд – Хасково. Церемонията беше част от проведеното на 17 март, петък, Общо събрание на съдиите и младши съдиите от Окръжен съд – Хасково.
Плакети бяха връчени и на Магдалина Иванова, административен ръководител на Апелативен съд – Пловдив и на председателите на Районните съдилища в Димитровград, Свиленград и Ивайловград.
Харманлийският Районен съд е сред най-натоварените съдилища в страната. В него по щат има четирима съдии, но работят трима, а действителната натовареност при дела за разглеждане на един съдия се падат по 60 дела на месец, при средно за страната 45.
След него е РС – Хасково – с 53, Свиленград – с 44, Димитровград – с 43 и Ивайловград с 21 дела на месец. (Източник: ВСС)

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 4, 2023 09:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама