Прекратиха процедурата за покупка на багер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 25, 2021 12:31

Прекратиха процедурата за покупка на багер

Акценти

  • Регионален вестник, # 11/949 година XVIII, 19 - 25 март 2021 г.Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Процедура по обществена поръчка с предмет „Доставка чрез закупуване на фабрично нов мини багер за нуждите на ОП „Благоустрояване и озеленяване – Свиленград“ е прекратена.
Като причина за това се изтъква, че посочените изисквания за технически параметри на мини багера ограничават съществено кръга на заинтересованите лица. Налага се да се направят изменения на техническата спецификация, което ще промени условията на поръчката в сравнение с предварително обявените. Това ще доведе до разширяване кръга на заинтересованите лица.
Обществената поръчка бе обявена на 11 ноември 2020 година за избор на изпълнител, който да извърши доставка на машина, която да бъде с доказан произход, фабрично нова, да отговаря на изискванията на всички действащи нормативни документи на българското законодателство, Европейски директиви, регламенти и правила към датата на доставка. Прогнозна стойност е 50 000.00 лева без ДДС.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 25, 2021 12:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама