От четири организации наградиха зрелостниците с отличен успех

Сакарнюз
От Сакарнюз май 31, 2023 07:52

От четири организации наградиха зрелостниците с отличен успех

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 26 май - 1 юни 2023 г., брой 20/1044, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

С празнично шествие под звуците на химна „Върви народе възродени“ започна тържеството на 24 май в Харманли за Ден на Светите братя Кирил и Методий, българската азбука, писменост и култура и славянската книжовност. То премина по бул. „България“, Харманли, и в него се включиха училища, културопросветни организации, общински служители, спортни клубове.
На централния площад „Възраждане“ след тържественото издигане на националния флаг кметът на община Харманли – Мария Киркова, отправи поздрав към съвременните български просветители и хората, които всеотдайно съхраняват и разпространяват българската писменост и култура.
В празничната програма се включиха и мажоретките на НУ „Алеко Константинов“.
По традиция тук състоя и ритуала по предаването и приемането на знамената на СУ „Неофит Рилски” и ПГЕТ „Захари Стоянов“.
Водосвет с благословение за здраве и успех на абитуриентите отслужиха архиерейски наместник Живко Петров и отец Максим.
Кметът връчи грамоти и парични награди на отличниците от Випуск 2023. Тази година с отличен успех завършват 21 випускници – 18 от СУ „Неофит Рилски” и 3-ма от ПГЕТ „Захари Стоянов”.
Награди за отлични резултати бяха връчени и от Мелихан Чолева – президент на „Инър Уийл клуб“ Харманли, от д-р Елена Каменова, вицепрезидент на „Ротари клуб“ – Харманли, и от Катя Стоянова президент на клуб „Бизнесът за Харманли“.

Сакарнюз
От Сакарнюз май 31, 2023 07:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама