Млади художници и артисти с изяви

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 26, 2023 12:09

Млади художници и артисти с изяви

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 19 - 25 май 2023 г., брой 19/1043, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

С интересни изяви се изявиха малки художници и артисти на 16 май в рамките на Дните на културата в града. Това стана в сградата на читалището.
В централното фоайе на сграда бе представена изложбата на Школата по изобразително изкуство: „Децата на Тополовград рисуват“. На нея бяха представени рисунки на 18-те участници в школата, които са ученици от началното училище.
Желаещи да видят децата и техните рисунки бяха много и те получиха поздравления от управата на общината.
Ръководителката на малките художници развълнувана разказа за работата на школата и благодари на децата и всички, които са съпричастни към работата ѝ.
След това присъстващите влязоха в Големия салон, за да гледат постановка „Непокорната принцеса“ от Теодора Попова на младите актьори от Театрална студия „Антракт“. Прекрасно подбрани и подготвени от режисьора и постановчик Росен Пурлантов, младите актьори, ученици от СУ „Д-р Петър Берон“ изнесоха истински спектакъл , като възрастни и обиграни майстори, бурно аплодирани от публиката, препълнила театралната зала в случая. Освен аплодисментите те получиха и много поздравления, цветя и подаръци.
Постановката Росен Пурлантов прави за втори път, след като през миналата година направи това с ученици от ОУ „Иван Вазов“ – с. Устрем, където е учител. С нея тогава се представиха на доста сцени в съседни и по-далечни градове и села.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 26, 2023 12:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама