Кмет и съветник обсъдиха качеството на храната от „Социален патронаж“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2021 12:38

Кмет и съветник обсъдиха качеството на храната от „Социален патронаж“

„Социалният патронаж и другата кухня към общината готви за близо 600 потребители и досега не сме имали оплаквания от качеството на храната.“ Тава каза кметът на община Харманли Мария Киркова, в отговор на обвинение от общинския съветник Николай Георгиев, който твърди, че ястията са некачествени. Това негово твърдение е било продиктувано, след като получил оплакване за подобно ястие от жена, потребител на тази институция. Според нея, грахът бил не сварен и твърд.

Тогава Николай Георгиев поискал среща с кмета, за да изкаже своето възмущение.
На нея Мария Киркова обясни, че непрекъснато се правят проверки, не само от общината, а и от външни контролиращи органи, които следят дали се спазват стандартите при готвенето.

Тя каза на съветника, да предаде на недоволните, сигнализиращи за некачествена храна, да сезират контролните институции, общината или лично нея.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2021 12:38
Напиши коментар

4 Коментара

  1. Владимир но не Ленин нито Путин януари 26, 13:02

    До джо (с малка буква?!!!), проблемът на такива, е че се активизират винаги преди избори или когато си „мислят“, че може да съборят властта за да я вземат! А балъците веднага ги последват! На който не му харесва храната, да не я купува и да я връща и си да си вземе парите обратно! Преди много години се наложи да гледам баба ми, беше на легло и съм и готвил както тя е правила за мен като съм бил малък! Айде у Уево!Социалистическия патронаж е като всичко социалистическо – има вид на социално но не е!

    Отговори на този коментар
  2. читател януари 24, 12:20

    До ГЕСТАПО – Кьде е коментара на Джо ?

    Отговори на този коментар
  3. Владимир но не Ленин нито Путин януари 22, 23:04

    Колето – тръбачът на пионерската организация от училище ‘Неофит Рилски’, сега ‘възрожденец’, по поръчение на партията е решил да печели точки за изборите! С тъпотии най-вече! То ще е като протеста в центъра на Харманли – три-четири човечЕта плюс придошли ветеринар-анализатори!

    Отговори на този коментар
    • джо януари 23, 10:48

      До Владимир Ако имаш вьзрасни родители който я ползуват няма да мислиш така .Храната е безвкусна иза най-непретенциозния вкус а и не е евтина

      Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама