Време е „японската сила“ да влезе в домовете ви

Сакарнюз
От Сакарнюз май 30, 2023 14:10

Време е „японската сила“ да влезе в домовете ви

Офисът на „Гри Жас Клима“ ЕООД в Харманли очаква вашите поръчки за охладителни и отоплителни тела. Представителството на пловдивска фирма в Града на Белоногата с основна дейност внос и монтаж на климатици от Япония се намира на бул. „България“ 88. В него регионалните представители – Венко Иванов и Григор Джиголинов предоставят консултации свързани с нови и втора употреба видове от този тип електрически уреди. Специалистите изготвят оферти, според финансовите възможности на клиентите си, поставят и обслужват уредите гаранционно, предлагат и следгаранционен сервиз.

За осма година, японската сила влиза в домовете на хиляди хора, директно от вносителя. Daikin, Hitachi, Fujitsu, Mitsubishi и други японски марки достигат до клиентите с фирмен транспорт, което гарантира на клиентите своевременна сигурност при всяка заявка без значение дали е за монтаж на нов уред или сервизно обслужване на вече монтиран климатик.

Дейността на „Гри Жас Клима“ не спира да се разраства в лицето на опитните техници, които печелят безрезервно доверие. Ако имате нужда от климатична техника посетете офиса на посочения адрес, свържете се с Фейсбук страницата „Японски Климатици Харманли“ или просто наберете: 0899 077 222.

Сакарнюз
От Сакарнюз май 30, 2023 14:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама