Вазовци ще отбележат 103 години от основаването си

От април 25, 2023 11:18

Вазовци ще отбележат 103 години от основаването си

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 21 - 27 април 2023 г., брой 16/1040, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

„103 години ОУ „Иван Вазов“ – Харманли, и 173 години от рождението на Иван Вазов“. Под този надслов на 26 април, сряда, от 18:30 часа в читалище „Дружба“ ще се проведе тържествен концерт, посветен на патронния празник на училището.
Гост-изпълнители ще бъдат бившите ученици – Гергина Пейкова, Зорница Манева, Ленко и Мартин Дамянови и Вероника Шекирова.
От настоящите на сцената ще се представят: Театрален клуб към училището, Вокална група „Вазовче“, Детски танцов състав „Вазовче“, Борислав Борисов, Цветелина Трифонова и Алекс Венелинов. В празничната програма участват и представители на учителския колектив.
Ден по-късно, на 27 април /четвъртък/ от 19:30 часа в снекбар „Турист“ училището и Обществения съвет към него организират Благотворителна вечер „За по-модерно училище в името на нашите деца“.
Всички средства – и от празничния концерт, който е с вход 5 лв., и от благотворителната вечер, с куверт 50 лв., ще бъдат използвани за модернизиране на учебната среда на образователната институция.

От април 25, 2023 11:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама