Център за машинно пране на килими отвори в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева декември 8, 2021 14:01

Център за машинно пране на килими отвори в Харманли

Акценти

  • Центърът ще работи целогодишно, за да бъдат вашите килими винаги изпрани и чисти

Свързани публикации

Център за машинно пране на килими отвори в Харманли. THE ONE се намира на бул. „България“ 116, до автомивка на самообслужване „Карибите“ в (Бившия завод за релета). Центърът ще работи целогодишно, за да бъдат вашите килими винаги изпрани и чисти.
Услугите, които THE ONE предлага са – двустранно машинно изтупване, многочетково двустранно машинно изпиране с препарати от висок клас, изплакване, машинно сушене, сресване, ароматизиране и опаковане.
Цената на комплексната услуга е 1,50 – 2,00 лв./кг. През този сезон, обработката на килими с горните процедури отнема от 3 до 5 дни.
За удобство на клиента, килимите могат да бъдат взети от техните домове, но при условието, че стойността на прането надвишава 20 лв. Ако използвате тази услуга на THE ONE е важно да знаете, че служителите на фирмата нямат право да влизат в домовете на клиентите за събиране или разгъване на килими, а те трябва да бъдат навити на руло в близост до входната врата на жилището от което ще бъдат взети.
Фирмата не носи отговорност за килими, които са скъсани от неправилна експлоатация, изгнили с разплетен оверлог, проядени от молци, с петна от восък, вино, маркер, мастило, телесни течности и др.
Персоналът на THE ONE е преминал специално обучение, за да може да Ви предоставят висококачествени професионални услуги, за да може смело да заявите, че в дома ви царят идеална свежест и чистота.
Скоро Центърът за машинно пране на килими ще разполага с професионална пералня в която ще могат да се изпират одеяла, юргани, пердета, губери и други. Центърът ще работи целогодишно.

Работното време е от 11:00 до 18:00 часа от понеделник до събота, а почивен ден ще бъде неделя.
THE ONE приема заявки за пране на килими на тел.: 0895 93 53 50.

Милена Митева
От Милена Митева декември 8, 2021 14:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама