Харманли стана по-светъл след запалване на коледните светлини

Милена Митева
От Милена Митева декември 5, 2021 08:58

Харманли стана по-светъл след запалване на коледните светлини

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 декември 2021 г., брой 44/976 година XVIII
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 декември 2021 г., брой 44/976 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Празничната украса на Харманли грейна след тържество на „Веселяци“. То се състоя в първия ден от новия месец на площад „Възраждане“.
За него се събраха близо 200 деца. В рамките на час, аниматорите от Русе, накараха децата да отговарят на въпроси свързани с Коледа. Организираха две игри с деца в една от които се включиха и майки.
Преди да завърши тържеството водещата покани „виновника“ за събитието Мария Киркова. Тя пожела здраве и светли празници и много подаръци на най-послушните деца.
За няколко минути в програмата се включи и Дядо Коледа, който се пристигна в пълен блясък с костюм от червени пайети.
За трети път артистите от Русе бяха участници в празнична програма в Града на Белоногата.

В Свиленград
запалването на светлините на коледната елха ще се състои по традиция на 6 декември. Тази година украсеното коледно дърво е разположено пред сградата на Общинска администрация поради реконструкцията на централния бул. „България”. Както винаги преди светването на елхата ще има тържество с Дядо Коледа и забавления за децата, което ще започне от 17:00 часа. Специалното участие в програмата е на певеца Искрен Пецов. Със свои изпълнения ще се представят танцьорите от Детски танцов състав „Свиленче” и хористите от школата на маестро Кирил Търпов.

В Любимец
на 3 декември от 17:00 часа на площад „Трети март ще запалят светлините и ще поставят началото на коледните празници в града. От общината са подготвили празнична програма, в която ще се включат местните самодейни състави.

В Ивайловград
Светлините на коледното дърво в Ивайловград ще грейнат на 10 декември, петък, съобщават от Общината и Начално читалище „Пробуда 1914“. Мероприятието ще започне от 16:30 часа на площад Тракия.
Там ще бъде също Дядо Коледа, придружен от приказните принцеси Елза и Снежанка. Организаторите съобщават и за специален гост, който ще уважи празника на Ивайловград.

снимка: Община Харманли

Милена Митева
От Милена Митева декември 5, 2021 08:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама