Харманлиецът Генчо Генчев ще се бори за победата в „Игри на волята“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 5, 2022 10:43

Харманлиецът Генчо Генчев ще се бори за победата в „Игри на волята“

Акценти

  • Генчо влезе в "Игри на волята" със заявката, че голямата игра и голямата победа са всичко, за което е дошъл.

Свързани публикации

Младият земеделец Генчо Генчев от Харманли влезе в най-екстремното риалити в телевизионния ефир  – “Игри на волята: България”. Четвъртия сезон на предаването стартира на 3 септември, по Нова тв.

Във визитката при представянето си Генчо споделя, че отглежда над 100 дка бадемова градина и се гордее, че може да печели от земята си. Обратно на повечето млади хора, които бягат в големия град, той е решил да остане в малкия, за да е близо до земята.

Разказа и за периода, в който беше една от големите надежди в кану-каяка в Харманли. Когато една контузия е попарила олимпийските му мечти, се наложило да остави водата и да хване гората.

Генчо твърди, че е един щастлив човек, но вътре в него има една празнина – липсва му голямото състезание, голямата игра, голямата победа. Точно и за това е решил да участва в „Игри на волята“.

„Няма ден, в който да не тренирам и да не се усъвършенствам. Смея да твърдя че съм един от най-силните участници. Знам как да се справя с противниците, които изглаждат по-силни от мен. Когато се наложи удрям тежко, но справедливо“, допълва визитката си.

Твърди, че избягва конфликтите, но не го е страх от тях. Обикновено завършвали лошо за противника. Последния такъв, по-сериозен е завършил с 8 липсващи зъба.

Във визитката си каза още, че няма нищо против да се конкурира с жени, но предпочита да контактува с „по-логичната част на човечеството“. Конкуренцията на финала я вижда в мъжете, но не подценява и коварните капани, които могат да поставят жените.

Генчо влезе в „Игри на волята“ със заявката, че голямата игра и голямата победа са всичко, за което е дошъл. „Голям се пише с Г, като Генчев – Генчо Генчев“, завърши представянето си той.

Снимка: Игри на волята

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 5, 2022 10:43
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Стратия Братанов септември 5, 17:49

    Успех Генчо,сега Харманли теб гледа ,подайте им повечко самочувствие !

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама