Фестивалът „Велко Кънев“ – през септември

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 23, 2021 08:30

Фестивалът „Велко Кънев“ – през септември

Акценти

  • Регионален вестник, # 22/954 година XVIII, 11 - 17 юни 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

За седмицата от 13 до 19 септември е насрочено провеждането на 25-ия юбилеен Международен театрален фестивал на любителските комедийни театри „Велко Кънев“ – Тополовград.
Такива са намеренията на организаторите, като това е съгласувано и със съответните институции. Остава условността за това издание в зависимост от епидемиологичната обстановка в страната. Ако всичко се развива, както сега с нейното затихване, Фестивал ще има, ако обаче нещата се влошат, съответно ще има ново отлагане. Дано това да не се случи се молят и организатори и потенциални участници и жителите на Тополовград и общината.
Припомняме, че това юбилейно издание трябваше да се проведе през месец май миналата година, но пропадна, поради Ковид кризата.
За втори път в цялата си история фестивалът ще се проведе през месец септември. Първият път това беше през 2004 година, като причината за отлагането му тогава бяха частичните избори за кмет на общината.

Снимка: Архив 2018

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 23, 2021 08:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.