Ученици сътвориха вълнуващо тържество за националния празник

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 11, 2022 14:26

Ученици сътвориха вълнуващо тържество за националния празник

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 11 - 17 март 2022 г., брой 10/988, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

В покритото на 2 март със сняг село Хлябово ученици и учители от ОУ „Христо Ботев“ сътвориха истински празник в неговия център.
Пристигайки с развети национални знаменца, децата изнесоха своята програма, посветена на празника. Тя включваше изпълнението на „Опълченците на Шипка“ от тяхната учителка – Павлина Панова, патриотични песни, постановка за годините на робството, други декламации, песни и хора.
Особено вълнуващо бе изпълнението на „Аз съм българче“ от ученици от първи и втори клас. Децата бяха поздравени за празника и за положеното старание от заместник-кмета на общината Данчо Трифонов, който им поднесе и подарък от името на кмета на общината Божин Божинов.
На празника беше и кмета на селото Надка Динчева. „Такова нещо в Хлябово не беше се случвало отдавна“, коментираха малцината /за съжаление/ местни хора, които бяха дошли в студения и снежен ден на празника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 11, 2022 14:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама