Ути гостува на Харманли, чакаме изненади за деня на града

Милена Митева
От Милена Митева април 23, 2021 09:51

Ути гостува на Харманли, чакаме изненади за деня на града

Акценти

  • Регионален вестник, # 16/948 година XVIII, 23 - 29 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Известният готвач Петър Бъчваров, по известен като Ути, гостува на Харманли. Той съобщи това във видео, споделено във Фейсбук страницата на Общината.
Във видеоклип кулинарът поздрави жителите на общината с предстоящите Великденски празници и този на града. Разкри, че ще заснеме филм с традиционни рецепти, на които цели фамилии разпъват трапези и се веселят.
Готвачът с известното име съобщи, че ще опита харманлийско вино, ще разгледа и историческия музей.
От съобщение във Фейсбук страницата на Община Харманли стана ясно, че домакините ще му разкажат историята на над петвековния ни град и ще го разведат из забележителностите.
„И всичко това, събрано в малки „вкусни“ епизоди, ще бъде качено в нашата Facebook страница, а по-късно и филм, излъчен в ефира на БНТ“, допълва съобщението от Общината.
Ути е дошъл в Града на Белоногата в началото на седмицата и е посетил различни места, които ще бъдат показани във филма и ще бъдат изненада за харманлийци.
В личните профили на служители на Общинска администрация се появиха снимки, на които те са в компанията на известния кулинар, направени на вилата на Общината край село Надежден и в заведение, намиращо се на един от изходите на града.

снимка: Фейсбук

Милена Митева
От Милена Митева април 23, 2021 09:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 925 397 преглеждания