Установиха свиленградчанин опитал да прекара марихуана през граница

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 29, 2021 09:11

Установиха свиленградчанин опитал да прекара марихуана през граница

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 октомври - 4 ноември 2021 г., брой 39/971 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Окръжна прокуратура в Хасково привлече като обвиняем свиленградчанинът К.Д., на 45 г., за това, че с лек автомобил, марка Порше „Кайен“ е направил опит да пренесе през границата в Турция марихуана. Тя е с тегло 2,820 килограма на стойност 11 280 лева.
От пресцентъра на прокуратурата съобщават, че на 24 октомври на ГКПП – Капитан Андреево, на трасе изходящи леки автомобили и автобуси, се установил Порше „Кайен“, управляван от обвиняемия, който бил сам в колата.
В информацията се казва още, че превозното средство било отклонено за извършване на митническа проверка, която установила, че в озвучителното тяло за ниските честоти (субуфер), митническите служители открили вакумирани 19 броя полиетиленови пликове с марихуана.
Водачът на автомобила е бил задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.
Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо К.Д.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 29, 2021 09:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама