Уволниха Борис Борисов от “Спортното” в София

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 19, 2022 08:20

Уволниха Борис  Борисов от “Спортното” в София

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 18 - 24 март 2022 г., брой 11/989, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Борис Борисов – директор на СУ „Ген. Владимир Стойчев“ в София, по известно като Спортното училище на ЦСКА, изненадващо получи заповед за освобождаване от длъжността. Това става в края на миналата седмица, петък – 11 март, като заповедта, подписана от министъра на Младежта и спорта Радостин Василев, му е връчена от две служителки на министерството в присъствието на адвоката му, по искане на Борисов.
Роденият в Тополовград Борис Борисов, който сега е на 37 години, бе назначен за директор на това училище след спечелване на конкурс преди малко повече от две години. В разстояние на 6-7 месеца назад са му правени две пълни проверки от служебните правителства, които не са показали никакви нередности в работата му и в самото училище. Затова за него сега този ход на Спортното министерство се оказва изненадващ.
Борката, както го наричаме в Тополовград, е световен шампион по самбо, национален състезател от много години и е спечелил 9 медала от големи първенства по целия свят. Той е и многократен шампион на България във всички възрасти.
Пътя си на спортист е започнал в СК „Джудо“ в Тополовград при треньорката Мариана Йорданова. Завършил е НСА с магистърска степен.
Борис Борисов е общински съветник в ОбС – Тополовград от групата на ГЕРБ и беше кандидат за народен представител от същата партия в изборите за 45-ото НС през м. април миналата година.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 19, 2022 08:20
Напиши коментар

1 Коментар

  1. ЯНКО март 22, 22:58

    НЕКАДЪРНИК ИЗЛАГА ТОПОЛОВГРАД

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.