Т МАRКЕТ отвори в Свиленград

Сакар нюз
От Сакар нюз април 13, 2021 15:01

Т МАRКЕТ отвори в Свиленград

Акценти

  • Т МАRКЕТ отвори в Свиленград

Свързани публикации

Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на ул. „Гео Милев“ 2.  Граничният град е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, а общият брой на обектите вече е 89.

Новият обект беше открит от кмета на Свиленград арх. Анастас Карчев, Петър Павлов, генерален директор на T MARKET и Илия Белев, оперативен директор.

Новият магазин Т MARKET в Свиленград разкрива 23 нови работни места в града, а цялото семейство на Максима България вече наброява над 2 300 души.

Т MARKET продължава да предлага на клиентите си едни от най-ниските цени на пазара и не спира да доказват, че са практичният избор на българина. Новият супермаркет разполага с голямо разнообразие от марки и качествени стоки. И в този обект клиентите ще могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, както и продукти на грил. Те се приготвят в собствения цех на веригата, под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи.

Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, 100% прясно българско месо. Хлебният бар ще предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

снимка: PR T MARKET

Сакар нюз
От Сакар нюз април 13, 2021 15:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама