Топъл обяд на 500 души от 1 март предоставя Община

Сакар нюз
От Сакар нюз март 9, 2021 09:30

Топъл обяд на 500 души от 1 март предоставя Община

Акценти

  • Регионален вестник, # 9/941 година XVIII, 5 - 11 март 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

От 1 март e започнало раздаването на топъл обяд на нуждаещи се в Свиленград и всички села от общината, съобщиха от сайта си.
Три са пунктовете в града, където се раздава храната. Това са Дневен център за възрастни хора „Дълголетие” на ул. „Ал. Стамболийски” №10, църквата в ромската махала и в кв. „Капитан Петко войвода”, на ул. „Вихрен” №7.
Пунктовете по селата са в сградите на кметствата. Там при необходимост обядът ще бъде доставян до трудно подвижните и самотни хора с помощта на кметовете и социалните асистенти.
През първия ден менюто бе боб чорба, пиле с ориз и хляб, уточняват от Общината, а на пункта в „Дълголетие“ зам.-кметът Анелия Георгиева е раздала няколко порции, финансирани с пари от държавата.
До септември топла храна ще получават всеки ден 500 жители на общината.
Потребителите са определени след прием на заявления за включване в услугата „Топъл обяд”, а парите за това са от държавния бюджет.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 9, 2021 09:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама