Тополовград ще бъде разкопан, но за добро

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 14, 2023 08:44

Тополовград ще бъде разкопан, но за добро

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 3 - 9 март 2023 г., брой 9/1033, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

В близките месеци Тополовград ще бъде разкопан на много улици в града, предупредиха от Общината, защото стартира изпълнението на обект: „Реконструкция/рехабилитация на водопровод по улици „Миньорска“, „София“, „Варна“, „Бенковски“, „Пирин“ и „Родопи“ – гр. Тополовград“.
Водопроводната мрежа е в много лошо състояние, поради което авариите по водопроводната система са с изключително висока честота и с големи загуби на вода. В тази връзка Община Тополовград търси непрекъснато възможности за финансиране на подмяната ѝ.
Един от вече одобрените проекти е именно гореописаният обект. Строителните работи по подмяна на водопроводната мрежа ще стартират с ул. „Родопи“.
След осъществяване на ремонтите по подмяна на подземната инфраструктура, общинското ръководство ще търси възможности за финансиране, отново чрез проекти, и за цялостно обновяване на асфалтовите и тротоарни настилки по същите тези улици. От Общината се надяват, че гражданите ще проявят разбиране за временните неудобства, които впоследствие ще подобрят инфраструктурата в населеното място.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 14, 2023 08:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.