Тополовградските сладкодумци гостуваха в с. Козарево

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2022 11:40

Тополовградските сладкодумци гостуваха в с. Козарево

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 24 - 30 юни 2022 г., брой 24/1002, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Младите самодейци от Състава за художествено слово „Сладкодумци” при читалище „Св. св. Кирил и Методий – 1894“ с ръководител Тонка Славкова гостуваха в село Козарево, община Тунджа. Там те представиха рецитала си „Да се знае, да се помни“, посветен на 300-годишнината от рождението на Паисий Хилендарски и 260-годишнината от написаната от него „История славянобългарска“. Поканата бе отправена от ръководството на местното читалище „Просвета“, а поводът бе откриването на основно ремонтираната му зала.
В присъствието и на кмета на община Тунджа – Георги Георгиев, младите тополовградски майстори на художественото слово, заедно със самодееца Ангел Крумов в ролята на Паисий, се представиха чудесно и бяха дълго аплодирани. След представлението те получиха цветя и подарък от читалището и кмета на селото и се включиха в празненството по случай откриването на основно ремонтираната му зала.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2022 11:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама