Състоя се празничен концерт „Светъл Великден“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 30, 2022 14:25

Състоя се празничен концерт „Светъл Великден“

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 април – 5 май 2022 г., брой 16/994, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Поредният чудесен спектакъл, посветен на големия християнски празник Великден, организираха художествено-творческите състави при читалището в Тополовград и с участието и на деца от ДГ „Щастливо детство“. С тяхната изява на 20 април в Големия салон се състоя Празничен концерт под надслова „Светъл Великден“.
Пълната със зрители зала се наслади на хубавите изпълнения на самодейците и децата, като ги възнаграждаваше с бурни аплодисменти след всяка тяхна изява. На сцената се изявиха децата от група „Смехорани“ с възпитателки Дафина Арабаджиева и Златка Христова, мажоретките от състава „Сияйни звезди“ с ръководител Йовка Дионисова-Маркова, Детска танцова школа с ръководител Дарина Терзиева, Танцов състав „Луди – Млади“ с ръководител Тодорка Бурналова, Съставът за художествено слово „Сладкодумци“ с ръководител Тонка Славкова, Мъжки хор „Авролева“ с ръководител Стойчо Чобанов. Те дадоха всичко от себе си, за да се получи този хубав великденски концерт.
В края на спектакъла бяха поднесени цветя от името на кмета на общината и ръководството на читалището, а публиката станала на крака дълго аплодираше изпълнителите, дарили им тази хубава вечер, сякаш не искаше да се раздели с тях.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 30, 2022 14:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама