Стартира акция за кръводаряване в Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 23, 2021 14:58

Стартира акция за кръводаряване в Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 34/966 година XVIII, 24 - 30 септември 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На 1 октомври от 08:30 до 11:30 часа в Бизнес – център „Терзиева къща“ – Тополовград ще се проведе акция за кръводаряване.
Благородната инициатива се организира от районен център по трансфузионна хематология Стара Загора и е под мотото „Аз дарих кръв, направи го и ти“.
„Всички знаем, че кръвта е здраве и сила, а кръвопреливането за нуждаещите се пациенти има животоспасяващо значение. Мнозина от нас не са се замисляли за важността на кръводаряването до момент когато се наложи да се дари кръв на близък човек“, се казва в съобщението на Община Тополовград.
Организаторите отправят призив към всички здрави хора, които имат желание да направят добро, да дарят кръв и да подкрепят усилията на медицинските екипи в борбата за живота и здравето на тежко болни пациенти.
Важно е желаещите да дарят кръв да се запишат предварително на телефон 0882315014 или в кметствата на селата до 29 септември и в деня на акцията да носят своята лична карта.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 23, 2021 14:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама