Социалисти са възмутени от липса на тържественост за 24 май

Милена Митева
От Милена Митева юни 7, 2021 11:44

Социалисти са възмутени от липса на тържественост за 24 май

Акценти

  • Регионален вестник, # 21/953 година XVIII, 4 - 10 юни 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Групата съветници на коалиция „БСП за България“ в Харманли изрази възмущение от липса на тържествено честване на 24 май. Това стана чрез Декларация на последната сесия на ОбС.
„Тази година град Харманли отбеляза 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на Българската просвета и култура и на славянската книжовност, без празнично шествие, докато в цялата страна и в съседни на нас общини се проведоха такива. Липсваха и съпътстващи прояви, свързани с честването на празника!
Единствено тържественият сутрешен звън на камбаните на храм „Свети Атанасий“ напомниха на харманлийци за празника.
Защо, уважаеми управляващи, не организирахте подобаващо честване на този само български празник!?“, гласи част от текста в нея.
Ако оправданието е пандемията, то тогава защо се проведе ежегодният панаир в село Бисер изпращане на зрелостниците на Харманли /за което ние нямаме нищо против/, на които на които имаше масово струпване на хора!
И, дами и господа управляващи, какво наложи провеждането на дистанционна сесия през април и само 7-8 дена след това присъствена Тържествена сесия? Какво се промени за тези дни?
Криенето зад пандемичната обстановка не оправдава вашите бездействия”, категорична е група съветници от Коалиция “БСП за България“.
В декларацията те изказват разочароване и от закриването на духовия оркестър и мажоретния състав.

Милена Митева
От Милена Митева юни 7, 2021 11:44
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Joro юни 7, 16:15

    Те нали честваха на Добри Терпешев предателя.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама