Смяната на водопровода по ул. „България“ започна

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2022 07:40

Смяната на водопровода по ул. „България“ започна

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 7 - 13 октомври 2022 г., брой 36/1014, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Започналата и спряна подготовка за подмяна на водопроводната мрежа по част от ул. “България“ в Тополовград вече е на ново ниво. На половината участък вече е премахната настилката и прокопан новият канал. Така по-малко от месец след обещанието от изпълнителя на цялостния проект по ремонта на пътя за Стара Загора АБ АД – Хасково, работата по водопроводната мрежа е факт.
Техническият ръководител на обекта Николай Нинов беше отново любезен да сподели какво се върши и какво предстои да се направи по тази част от проекта: „Решен е въпросът с техническата документация и мястото за депониране на паважната настилка, което позволи да се започнат изкопните работи. Появата обаче на скала под настилката сериозно затруднява изкопаването, но работата не спира. Надеждата е, че пространството, което заема скалата, няма да е толкова голямо и изкопните работи ще се ускорят.
След прокопаването на канала и полагането на водопроводната инсталация ще започне и свързването с домашните инсталации на хората и съответно заравяне и затваряне на изкопите. Дано времето да се задържи хубаво, най-вече сухо, за да може всичко да приключи възможно най-бързо.“
Господин Николов допълни, че ремонтът на пътя по отсечката от Тополовград до с. Светлина върви съобразно установения график и няма причина за забавянето му.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 12, 2022 07:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама